Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N

Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N

WR841N
0 164
  • Design
  • Pret
  • Performanta

Review  WR841N

În general, WR841N este un router decent potrivit pentru uz casnic. Deși este excelent pentru utilizarea într-un apartament sau o casă mică, puteți întâmpina probleme cu creșterea gamei. Router-ul este totuși potrivit pentru utilizarea în afaceri, unde vă așteptați conectivitate de mare viteză fără probleme de întrerupere.

TP-Link TL-WR841N este un router foarte ieftin, cu un design simplu care să se potrivească cu prețul său. Este o formă dreptunghiulară curbă, cu două antene mari, neînlocuibile, care ies din spate. Nu este prea mult să privim, deși este cel puțin suficient de mic pentru a ascunde distanța minimă. De asemenea, puteți înșuruba routerul într-un perete cu amabilitatea punctelor de montare din baza acestuia.
Specificațiile routerului reflectă prețul scăzut. Cele patru porturi LAN rulează numai la viteza 10/100, la fel ca și portul WAN pentru conectarea la modemul dvs., ceea ce vă poate limita viteza de descărcare dacă aveți un internet de mare viteză; dar majoritatea oamenilor care cheltuiesc aproape 30 de lire pe lună pe banda largă nu ar merge la un router așa de ieftin. În afară de porturi, routerul are un buton de pornire și un buton WPS, care servește, de asemenea, ca un comutator de resetare. Aceasta necesită o apăsare îndelungată pentru a reseta routerul, deci nu ar trebui să reporniți accidental routerul atunci când configurați un dispozitiv WPS. În cele din urmă, există un buton pentru a activa și dezactiva wireless.

Am mai multe astfel de routere de care sunt foarte multumit,dar acesta a fost primul cu limba de romana. Firmware-ul e cel mai prost posibil deoarece nu functioneaza port fowarding-ul.

 

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
  • Design
  • Pret
  • Performanta

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More