Cafetiera Russell Hobbs Flame Red 20131-56

Cafetiera Russell Hobbs Flame Red 20131-56, 1000 W, 1.25 l, 10 cesti, Negru/Rosu

0 167
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1,25L
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Cafetiera Russell Hobbs Flame Red 20131-56, 1000 W, 1.25 l, 10 cesti, Negru/Rosu.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

Cafetiera Russell Hobbs Flame Red 20131-56

Colorează-ți diminețile

Dacă îti place cafeaua neagră sau cu lapte, aceasta va avea un gust și mai bun cu Flame Red. Cafetiera Flame Red nu este doar un aparat electrocasnic, ci este o declarație de stil. Parte din Colecția Colours pentru micul dejun, această cafetieră are o tehnologie avansată cu „Dus” și atinge temperatura optimă de preparare a cafelei cu 50% mai rapid* pentru a oferi un gust mai bogat cafelei.

Cafetiera Flame Red este elegantă si compactă. Poate prepara până la 10 cesti în carafa ei de sticlă cu capacitate de 1,25 litri, iar lingura de măsurat te va ajuta să obtii cantitătile optime. Fie că preferi aromele intense sau slabe, acest aparat avansat îti va prepara cafea exact pe gustul tău.
Putere (W):
1000W
Functii:
Funcție Pause and Pour
Capacitate:
1.25 L
Caracteristici principale:
Prepară 10 cești mari
Culoare:
Negru/Rosu
Material:
Carafă de sticlă
Altele:
Recipient filtru detașabil
Buton Pornire / Oprire luminos
Indicator nivel apă
Accesorii:
Include o lingură de măsurat


Red 20131

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Cafetiera Russell Hobbs Flame Red 20131-56
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro 1,25L
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More