Saeco Executive HD8922/09

Saeco Executive HD8922/09, 1850W, Carafa integrata, 7 varietati cafea, Mori ceramice, AquaClean, 15 bar, Curatare automata, 1.8 l, Inox

0 251
87%
Merita

Nota Noastra

Pro: Functiile pe care le ofera sunt mai mult decat folositoare.

  • Aspect
  • Capacitate rezervor apa
  • Pret

Saeco HD 8922/09 dispune de o carcasă ușoară din aluminiu, care face posibilă prepararea espresso-ului și a cappuccino-uluif ără prea mult timp de așteptare. Cu noua funcție de pulbere este de asemenea posibil să beți cafea decafeinizată. Mașina este protejată prin curățare automată care prelungește durata de viață a acesteia.


 Mori de ceramică                                                                                                    


Mori de ceramică solidă garantează plăcerea de a bea cafea excelentă pentru anii care vin. Fabricat din mori de ceramică, permit ca apa să curgă uniform, extragând cea mai pură esență din cereale. Spre deosebire de mori obișnuite, materialul ceramic face cafeaua să nu aiba un gust de boabe arse.


Cafea fierbinte cât ai clipi din ochi datorită unui boiler cu încălzire rapidă      


Datorită boilerului, puteți prepara espresso excelent și cappuccino fără a trebui să așteptați. Secretul constă într-o carcasă ușoară din aluminiu și din oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.


Multe băuturi diferite prin simpla atingere a unui buton                                           


Există multe opțiuni diferite care vă pot satisface dorințele de cafea – de la espresso la latte macchiato. Indiferent dacă este primul lucru de dimineață sau cafea pentru desert, la vârful degetelor aveți posibilitatea de alegere a gustului pentru orice moment al zilei.


Până la 5.000 de cești fără decalcifiere datorită filtrului AquaClean                       


Filtrul de apă AquaClean patentat de Saeco optimizează utilizarea unei mașini de cafea complet automate. Prin schimbarea filtrului la cerere, nu este nevoie să scoateți piatra de la mașina de cafea automată până când nu au fost preparate până la 5000 de cupe.


Cafea decofeinizată, cu gust la fel de bun, datorită funcției de pulbere         


Uneori este bine să beți o cafea intensă, delicioasă, fără cofeină. Cu funcția de pulbere, puteți bea cafea decafeinizată ori de câte ori simțiți.


Întreținere ușoară cu ciclu de curățare automată                                        


Ciclul automat de curățare simplifică întreținerea aparatului și prelungește durata de viață a acestuia, astfel încât să nu trebuiască să vă petreceți timpul curățând mașina și să vă puteți bucura de cafea.


Blocul de preparare complet detașabil poate fi spălat în câteva momente    


Este ușor de curățat – scoateți-l și spălați-l timp de câteva secunde cu apă curgătoare și apoi introduceți-l înapoi în mașină.


Găsiți gustul perfect de cafea cu setări de pâna la 5 ml                                          


În această mașină puteți seta cinci grosimi de măcinare – de la cel mai mic espresor până la cel mai gros.


Funcția de selectare a puterii de cafea își amintește cât de puternică vă place cafeaua                                                                                                                    


Odată ce ați selectat puterea ideală din 5 setări diferite, puteți să o salvați cu ușurință cu lungimea și temperatura dorite prin intermediul funcției de memorie. De acum înainte, fiecare ceașcă de cafea va fi perfect potrivită gustului tău.

87%
Merita

Nota Noastra

Pro: Functiile pe care le ofera sunt mai mult decat folositoare.

  • Aspect
  • Capacitate rezervor apa
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More