Telefon mobil Samsung Galaxy J5 Prime, 16GB, Gold

Telefon mobil Samsung Galaxy J5 Prime, Dual Sim, 16GB, 4G, Gold

0 148
75%
Merita

Părerea Noastră:

Pro: Designul corpului, forma, dimensiunea și senzorul de amprentă
Con: Bateria ar fi trebuit să fie mai mare. Abia durează 20 de ore

 • Marime
 • Baterie
 • Capacitate
 • Camera
 • Design
 • Pret

Review telefon mobil Samsung Galaxy J5 Prime, Dual Sim, 16GB, 4G, Gold

Smartphone-ul Samsung Galaxy J5 Prime Dual SIM este încărcat cu caracteristici care fac utilizarea sa super ușoară și distractivă. Are un corp elegant, plin de metal, într-o nuanță de aur bogată. Mobilul are un ecran HD de 5 inci cu rezoluție de 720 x 1280 pixeli, care oferă conținut detaliat, plin de culoare. Dispune de suport dual SIM pentru gestionarea ușoară a contactelor dvs. profesionale și personale. Acesta oferă o capacitate mare de stocare de 16 GB, astfel încât să vă puteți păstra toate filmele, jocurile, muzica, imaginile și multe altele într-un singur loc.

Acest smartphone rulează un procesor Quad Core de 1,4 GHz cu 2 GB RAM. Acest lucru adaugă viteza și fluiditatea la tot ceea ce faceți. Sistemul de operare Marshmallow are o interfață interactivă, cu un design fără clutter, ceea ce face ca înțelegerea și utilizarea facilităților mobile să fie ușoare și distractive. Acest smartphone Samsung Galaxy utilizează o baterie de 2400mAh care oferă o durată de funcționare îndelungată; S Power Planning permite bateriei să funcționeze mai mult timp.

Samsung Galaxy J5 Prime dispune de S Power Planning, care, atunci când este activat, vă ajută să prelungiți durata de viață a acumulatorului de 2400mAh. Această gestionare inteligentă a energiei vă ajută când aveți nevoie să folosiți telefonul smartphone pentru ore îndelungate și nu există nici o priză de încărcare. Cu modul Reserve Battery, puteți stabili un anumit procent din bateria care va fi utilizată pentru apeluri și mesaje. Astfel, indiferent ce faceți, veți avea întotdeauna bateria rămasa pentru a face un apel important. În plus, modul Extinderea bateriei vă permite să planificați cât timp telefonul va rămâne treaz, în funcție de modelul de utilizare. Și chiar dacă bateria se consuma în jos, puteți să vă expediați apelurile la un număr diferit cu funcția Fără apel, atunci când rămâneți conectat.

Cu creșterea furtului de date, aveți nevoie de toate măsurile de siguranță pe care le puteți obține pe dispozitivele dvs. inteligente. Și caracteristica S Secure a Samsung Galaxy J5 vă va oferi asta. Cu această caracteristică, puteți bloca și ascunde aplicațiile departe de ochii curioși. Atunci când utilizați o rețea WiFi publică, datele dvs. reprezintă o șansă mare de a fi furate de hackeri. Deci, activarea funcției Secure WiFi vă oferă o experiență sigură de navigare pe Internet. De asemenea, are o funcție de dosar securizat care vă ajută să vă păstrați separat datele critice și fișierele personale. Chiar și în timp ce deblocați telefonul, nimeni altcineva va putea să facă acest lucru cu ajutorul scanerului de amprentă.

Acest telefon Samsung Galaxy are o cameră din spate de 13MP și o cameră frontală de 8MP, ambele capturează imagini detaliate și clare. În timp ce faceți un  selfies, nu trebuie să țineți telefonul cât mai departe posibil pentru a obține pe toată lumea în cadru. Unghiul său de 103 grade, ocupă întregul grup, oferind în același timp fotografii perfecte. De asemenea, puteți îmbunătăți fotografiile pentru a le face să arate fără probleme cu Efecte de frumusețe.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J5 Prime, Dual Sim, 16GB, 4G, Gold
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
75%
Merita

Părerea Noastră:

Pro: Designul corpului, forma, dimensiunea și senzorul de amprentă
Con: Bateria ar fi trebuit să fie mai mare. Abia durează 20 de ore

 • Marime
 • Baterie
 • Capacitate
 • Camera
 • Design
 • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More