Sistem Desktop Gaming Lenovo Legion Y520-25ICZ ES

Sistem Desktop Gaming Lenovo Legion Y520-25ICZ ES cu procesor Intel® Core™ i5-8400 pana la 4.00 GHz, Coffee Lake, 8GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB, Free DOS

0 181
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Perfect pt Gaming
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Marime
  • Pret

Review Sistem Desktop Gaming Lenovo Legion Y520-25ICZ ES cu procesor Intel® Core™ i5-8400 pana la 4.00 GHz, Coffee Lake, 8GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB, Free DOS.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Utimele inovații pentru performanta în gaming

Prevazut cu cea mai recenta generație de procesoare, Y520 dispune de procesoare Intel Core i5 generatia a 7-a. Veti beneficia de ultimele inovatii pentru performanta in gaming si online gaming datorita cresterii productivitatii cu 12% comparativ cu procesoarele Intel anterioare de generatia a 6-a, si majorarii cu 19 % a performantelor web prin intermediul unui motor media dedicat. (in functie de configuratie)

Caracteristici grafice de generatie viitoare Lenovo

Y520 este prevazut cu placa video NVIDIA GTX 1050/1050GTi sau AMD RX-560M, ceea ce va permite sa rulati jocurile cu usurinta si cu o frecventa a cadrelor –FPS- de invidiat. Asadar, executati inamicii virtuali cu o precizie uluitoare cu ajutorul acestui laptop de gaming, prevazut cu toate performantele de care aveti nevoie. (in functie de configuratie)

Lenovo Harman Audio cu Dolby Premium

Cu sau fara casti de joc, Y520 va ofera ce aveti prin cele 2 difuzoare Harman de 2 W cu Dolby Audio Premium. Sistemul Dolby Audio Premium este reglabil pentru a oferi sunet de calitate pentru orice tip de continut, pentru o experienta de joc cu adevarat captivanta

Lenovo Tastatura optionala cu retroiluminare in rosu

Y520 dispune de o tastatura optionala cu retroiluminare in rosu, perfecta pentru acele sesiuni de gaming care se intind pana tarziu in noapte. Aceasta tastatura de un rubiniu stralucitor include taste cu o cursa de 1,7mm, care asigura acuratete si timp redus de reactie si sunt perfecte atat pentru chat in timpul jocului cat si pentru jocul in sine.


Lenovo

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Sistem Desktop Gaming Lenovo Legion Y520-25ICZ ES
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Perfect pt Gaming
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More