Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GW

Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GW Laser DLP 1000 lumeni

0 154
97%
Merita

Nota noastra

Pro 1000 lumeni
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GW Laser DLP 1000 lumeni.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Videoproiectorul Panasonic PT-JW130GW

Echipamentul Panasonic PT-JW130GW reprezinta solutia pentru idei pline de imaginatie si lumina. Este recomandat pentru spatiile unde mediul ambient si detaliile conteaza (restaurante, muzee, magazine etc.). Combinatia dintre lumina si proiectie, disponibila prin tehnologia laser DLP de la Panasonic, asigura solutii expresive si foarte atractive, redand un aspect nou si modern spatiului.

Printre caracteristicile importante ale acestui videoproiector, cu functie de lumina, se numara flexibilitatea acestuia (in toate directiile) si customizarea formelor de proiectie. Astfel proiectiile se pot ajusta fara probleme pentru nevoi si cerinte diverse, totul tinand de creativitate. Functia Keystone Correction disponibila este utila pentru optimizarea proiectiilor.

Prin conexiunea disponibila (slot card SD, port HDMI, wireless LAN) poti proiecta tot ceea ce iti doresti. Formatele suportate pentru cardul SD sunt jpg si bmp (pentru imagini), respectiv mov, avi, mp4, mpg si wmv (pentru video).

De asemenea, prin conectorul audio extern poti conecta sursa audio preferata, cum ar fi un sistem de sunet. Miracast wireless este o alta tehnologie interesanta si avansata a acestui videoproiector. Astfel, continutul de pe un telefon, tableta, laptop etc., poate fi transpus foarte usor pe ecranul de proiectie.

Videoproiectorul se instaleaza si reinstaleaza foarte rapid, acolo unde este nevoie de el, iar in privinta ciclului de viata, sursa laser de proiectie rezista pana la 20000 de ore de funcționare.


PT-JW130GW Space Player

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Videoproiector Space Player Panasonic PT-JW130GW
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro 1000 lumeni
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More