Solid State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU900

Solid State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU900, 2.5", 256GB, SATA III

0 176
90%
Merita

Nota noastra

Pro: adaptor de 2,5 "până la 3,5".
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret

Review Solid State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU900, 2.5″, 256GB, SATA III.

Dispune de tehnologia LDPC ECC pentru a reduce erorile de date și a crește integritatea datelor. Există, de asemenea, un buffer inteligent pentru cache-ul SLC și memoria cache pentru DRAM, care este declarat pentru a oferi performanțe mai bune. Desigur, Ultimate , suportă SMART, NCQ, TRIM și DevSleep, dar nu suportă criptarea hardware AES.

La fel ca modelul SU800, SU900 stochează biții în NAND 3D IMFT. De data aceasta, însă, Adata se preocupă de cipurile MLC în loc de TLC. Aceasta este opusul a ceea ce am văzut în cele mai multe branduri de la sfârșitul anului – Samsung și Micron au folosit ambele tehnologii non-planare ca o scuza pentru a muta liniile de produse de la MLC la TLC. Inversarea lui Adata este o schimbare binevenită a ritmului. MLC NAND SU900 ar trebui să genereze o creștere semnificativă a vitezei și rezistenței asupra modelului SU800.

Adata este susținută de rezistența SU900, susținând unitatea de 256 GB cu o garanție de cinci ani și o specificație scrisă de 200 terabytes. La prețuri ce pot părea dragi, aceasta este pur și simplu starea pe piața SSD, având în vedere lipsa globală a NAND. Produsele concurenților nu sunt mai ieftine.

AMBALARE ȘI COMPONENTE

Pachetul ADATA Ultimate

Ambalajul este foarte strălucitor. Cu siguranță veți rămâne uimiți dacă îl veți vedea pe un raft de vânzare cu amănuntul dintr-un magazin. Pe partea frontală se află capacitatea enumerată în font mare și o imagine a unității în sine. Pe partea din spate sunt câteva specificații și caracteristici în peste 20 de limbi.

Accesorii ADATA Ultimate SU900

Odată deschis, putem observa că au inclus un distanțier de la 7mm la 9,5mm, la fel cum au avut și SU800, dar au inclus și un adaptor de 2,5 “până la 3,5”.

ADATA Ultimate SU900 Exterior

În ceea ce privește aspectul, modelul SU900 este aproape identic cu modelul SU800, cu excepția faptului că acest model are un autocolant de aur mai degrabă decât albastru. Exteriorul SSD este realizat dintr-o combinație de plastic și metal


SU900

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Solid State Drive (SSD) ADATA Ultimate SU900
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: adaptor de 2,5 "până la 3,5".
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Capacitate
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More