Storcator de fructe si legume cu melc Panasonic MJ-L500NXE

Storcator de fructe si legume cu melc Panasonic MJ-L500NXE, 150 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 2 l, Bej/Negru

0 191
85%
Merita

Nota noastra

Pro Pastreaza sucul delicios pentru o perioada mai mare de timp
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Review Storcator de fructe si legume cu melc Panasonic MJ-L500NXE, 150 W, Recipient suc 1.5 l, Recipient pulpa 2 l, Bej/Negru

Compact, eficient și versatil, MJ-L500NXE combină tot ceea ce doriți într-un storcător. Folosind o tehnică de “sucuri lentă”, care stoarce fructele și legumele la 45 rpm, mai degrabă decât tăierea și rotirea la viteză, este proiectat pentru o extracție maximă cu un efort minim. Vitezele mai mici conduc, de asemenea, la reducerea expunerii la căldură și la aer, ceea ce înseamnă mai mult nutrienți în sucul dvs. și o mai mică separare.

MJ-L500NXE este livrat și cu un atașament înghețat pentru fabricarea sorbeturilor și a cocteilurilor congelate, și este suficient de mic pentru a sta pe birou permanent. Spre deosebire de multe storcătoare, este disponibil și o varietate de culori – argint, șampanie și rosu.

Noul storcător de fructe și legume cu melc de la Panasonic se folosește cu plăcere – este compact, silențios și ușor de manevrat și curățat.

Răsfățați-va împreună cu familia cu sucuri sănătoase și deșerturi obținute din produse congelate cu Panasonic MJ-L500NXE.

Comprimare la viteza redusa

Lamele din otel inoxidabil

Păstrează sucul delicios pentru o perioada mai mare de timp

Sucul nu se separa în straturi odată cu trecerea timpului. Astfel se previne distrugerea elementelor nutritive și aroma se păstrează mai mult timp.

O gama larga de rețete sănătoase Pe lângă sucurile gustoase și desert urile obținute din produse congelate, puteți face câte rețete doriți, cum ar fi cele pentru supe și gemuri.

Garanție Persoana Fizica: 24
Garanție Persoana Juridica: 24
Tip storcator: Fructe si legume
Putere (W): 150
Accesorii: Accesoriu pentru produse congelate
Culoare: Argintiu/Negru
Altele: 45 rotații pe minut
Dimensiuni (mm): 185 x 176 x 432
Greutate (Kg): 4
Greutate Colet: 5.5

La fel de bine ca și cum ai avea o bară de suc la ușa ta, cu un salon de desert înghețat alături – MJ-L500NXE îți face să faci de cinci ori pe zi.


MJ-L500NXE

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Storcator de fructe si legume cu melc Panasonic MJ-L500NXE
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
85%
Merita

Nota noastra

Pro Pastreaza sucul delicios pentru o perioada mai mare de timp
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Consum
  • Capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More