Sursa Corsair CX750

Sursa Corsair CX750, Certificare 80 Plus Bronze, 750W, Ventilator 120mm controlat termic

0 152
85%
Merita

Nota noastra

Pro: Perfecta pentru jocuri
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Putere de racire

Review Sursa Corsair CX750, Certificare 80 Plus Bronze, 750W, Ventilator 120mm controlat termic.

Modelul Corsair CX750 este, “O alegere ideală pentru constructorii de sisteme și upgrade-ul cu valoare în valoare.” Deci, atunci când economisiți câțiva bani și cumpărați o sursă de alimentare Corsair Bronze, aveți în continuare un alimentator care poate furniza energie curată sub sarcină? Sperăm că mai puține clopote și fluiere nu echivalează cu o calitate mai mică în departamentul de putere.

Corsair CX750 este cel mai mare membru al seriei CX de la Corsair. De-a lungul anilor, am văzut câteva surse de alimentare inferioare de la Corsair și până de curând aceste produse au fost încă opțiuni bune pentru utilizatori. Cu toate acestea, în ultimii ani, dacă nu toți conducătorii Corsair s-au stabilit în fața altor mărci din fiecare segment de produse pe care l-am văzut, au risipit, deoarece liniile lor de produse au stagnat, s-au întors sau au fost doar reluări de produse fără nici un motiv aparent . Cu toate acestea, niciunul dintre produsele pe care le-am văzut nu a fost produs de la un nivel de intrare, cum ar fi seria CX (una dintre cele trei serii pe care nu le-am văzut de la Corsair), deși cel mai mic decât CS550M este foarte aproape. Așadar, modul în care aceasta unitate se va desfășura în raport cu competiția este cu siguranță aprinsa astăzi pentru ca istoria nu este buna, însa acest produs este un pic necunoscut. Înainte de a vă deplasa pentru a vedea dacă această navă a început să îndrepte cursul, să vedem ce așteaptă Corsair de pe această navă:

Serverele de alimentare pentru PC-uri din seria CX sunt o alegere excelentă pentru dezvoltarea sistemelor de bază și pentru actualizarea computerului desktop. Seria PSU din seria CX este disponibilă într-o varietate de configurații de putere și include caracteristici care se găsesc în mod obișnuit numai pe surse de alimentare premium.

Sursa Corsair CX750 este recomandata în special pentru gaming deoarece are o putere de 750w un ventilator pentru răcire de 120mm, cu un voltaj/amperaj de 100-240 Vac cu o eficienta de 89 % , având protecțiile: OVP, UVP, SCP, OPP, OTP. Si cu platforma OEM: CWT. Deci Gamerii o pot achiziționa fără teama deoarece aceasta sursa va ajuta la rularea jocurilor fără probleme.


CX750

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Sursa Corsair CX750
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
85%
Merita

Nota noastra

Pro: Perfecta pentru jocuri
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Putere de racire

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More