Multicooker 9 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR495070

Multicooker 9 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR495070, 1600 W, 1 kg, Bol detasabil, Alb/Negru

0 291
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Mi sa părut ușor de folosit. Este model mai vechi, așa că am fost norocos să-l găsesc ieftin.
Contra: Timerul funcționează. Dar doar ca o alarmă. Un design mai bun ar fi dacă ar oprit mașina de gătit.

  • Consum
  • Design
  • Pret

Review Multicooker 9 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR495070, 1600 W, 1 kg, Bol detasabil, Alb/Negru.

Tefal Versalio Deluxe FR495070 este un ajutor revoluționar în bucătărie, care nu se încadrează prea mult în a fi numit friteuza. Acesta oferă un număr total de nouă caracteristici complete pe care le folosiți în pregătirea meselor sănătoase și gustoase în bucătăria dvs. în fiecare zi.
Designul și toate elementele Tefal Versalio Deluxe FR495070 sunt ajustate pentru a reflecta maximul nevoilor dvs. atunci când pregătiți alimente. Are un recipient și un coș detașabil care poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Designul Tefal Versalio Deluxe FR495070 are un recipient de dimensiuni mai mari, iar capacul este în finisaj din sticlă, în loc de plastic, chiar și în varianta de bază. Dispozitivul multifuncțional 9 în 1 poate fi folosit pentru prăjire, dar pot fi pregătite și alimente prăjite, precum și cereale. De asemenea, gătește, coace, încălzește alimentele, dezgheață și menține temperatura stabilă, în funcție de cantitatea de ulei pe care temperatura ați stabilit termostatul.
Tefal Versalio Deluxe FR495070 are, printre altele, un coș de gătit. Termostatul reglabil în intervalul 80-180 ° C, oferă o modalitate convenabilă de preparare a diferitelor feluri de mâncare exact așa cum se potrivește cel mai bine. Pereții sunt suficient de mari încât să se prăjească în siguranță cu până la 2 litri de ulei și, de asemenea, fac un vas convenabil, ridicat pentru amestecarea în siguranță a ingredientelor. Tefal Versalio Deluxe FR495070 poate fi folosită ca o oală, dar și ca o tigaie. Arderea mâncării este prevenită în mod eficient, datorită pereților izolați.
Tehnologia aplicată în acest vas multifuncțional asigură o distribuție uniformă a temperaturii cu un minim de ulei. Acest lucru se datorează marginilor și fundului armat, cu care au fost construite. Termostatul este amplasat în apropierea elementelor de încălzire pentru a preveni arderea uleiului și suficient de departe pentru a recunoaște momentul atingerii temperaturii dorite a uleiului în întregul recipient. Temperatura din rezervor este sub controlul dumneavoastră. Prin urmare, uleiul nu va arde sau va ajunge la temperaturi inutile la temperaturi ridicate, dacă nu veți prăji cartofi prăjiți. Veți economisi bani suplimentari și pentru energie.

 

Specificații:

Tip :
Friteuza multifuncțională

Funcție:
Prăjire, coacere, gătit lent, gătit, încălzire, dezghețare

Putere:
1600 W

Volum:
1,2 kg de alimente

Volum de umplere:
2 l de ulei

Termostat:
Reglabil: 80-180 ° C

Constructie:
Coșul detașabil
Mașina de spălat vase în condiții de siguranță
Suprafață neaderentă
Capac mare cu element de sticlă
Filtru de miros integrat

culori:
alb


FR495070

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Multicooker 9 in 1 Tefal Versalio Deluxe FR495070
Scorul Acordat
31star1star1stargraygray
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Mi sa părut ușor de folosit. Este model mai vechi, așa că am fost norocos să-l găsesc ieftin.
Contra: Timerul funcționează. Dar doar ca o alarmă. Un design mai bun ar fi dacă ar oprit mașina de gătit.

  • Consum
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More