Telefon mobil Allview L7

Telefon mobil Allview L7 Dual Sim Black

0 163
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Design clasic

  • Marime
  • Baterie
  • Camera

Review Telefon mobil Allview L7 Dual Sim Black.

Allview L7 este un telefon clasic, simplu si eficient! Daca iți dorești un telefon cu un design compact, dimensiuni reduse și funcții accesibile, atunci Allview L7 este telefonul perfect pentru tine.

2 in 1

Daca folosești doua numere de telefon, iți va fi foarte comod sa utilizezi ambele SIM-uri într-un singur dispozitiv. O soluție care iți va facilita accesul către mai multe informații.

Păstrează-ți telefonul Allview L7 aproape pentru urgente sau situații care necesita ajutor din partea celor dragi

Prin apăsarea lunga a tastei “1”, Allview L7 poate apela pana la 5 numere de telefon setate în prealabil de tine, pentru a răspunde nevoilor tale urgente. In cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr. Procedura se repeta cu următoarele contacte de urgenta, pana când unul dintre ele răspunde.

Localizarea apelurilor de urgenta

Activează opțiunea “Localizare SMS” și în timpul apelurilor telefonice de urgenta se transmite automat către contactele apelate un sms cu zona din care e semnalata urgenta.

Localizarea se transmite sub forma unui link care va afișa prin Google Maps, pe orice terminal conectat la internet, zona extinsa din care s-a efectuat apelul.

Localizarea este aproximativa și se realizează cu ajutorul antenelor operatorului de telefonie mobila.

Radio FM

Iti place sa ai companie atunci când faci mișcare în aer liber sau când te îndrepți spre serviciu? Găsește pe telefonul tău frecventa radio care te binedispune și lasă muzica sa te introducă în ritmul zilei.

Taste rapide

Accesează cele mai utilizate aplicații cu o simpla apăsare a butonului de navigare. Cele 4 taste pot fi personalizate sa pornească aplicațiile folosite de tine cel mai des.

Extra memorie

Allview L7 iți oferă posibilitatea de a mari spațiul de stocare printr-un card micro SD de pana la 32GB, pentru ca tu sa iți poți păstra la îndemână melodiile preferate sau pozele mai vechi și mai noi.

Nu te lasă în bezna!

In momentele când ai nevoie de lumina unei lanterne, poți fi sigur ca telefonul Allview L7 nu te va lasa în întuneric. Activează funcția din meniul telefonului!

Energie pentru multe zile

Acumulatorul de 600mAh oferă telefonului Allview L7 o autonomie demna de invidiat. O încărcare înseamnă 450 de minute de convorbire și peste 8 zile de autonomie în stand-by.


Allview L7

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Allview L7 Dual Sim Black
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Design clasic

  • Marime
  • Baterie
  • Camera

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More