Telefon mobil Allview P41 Emagic

Telefon mobil Allview P41 Emagic, Dual SIM, 8GB, Black

0 183
83%
Merita

Nota noastra

Pro: Pret avantajos
Rezolutie
Con: Nu e 4G
Are dimensiuni reduse

  • Design
  • Ecran
  • Autonomie
  • Pret

Review Telefon mobil Allview P41 Emagic

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

P41 Emagic are Android 6.0 Marshmallow, procesor cu 4 nuclee, 1 GB RAM și 8 GB stocare interna, HD Voice și o diagonala de 4″. Fiind o diagonala destul de mica, probabil ca rezoluția slaba a ecranului nu va fi resimțită pe deplin, telefonul este un DualSIM însă din păcate nu are și conectivitate 4G.

Allview P41 Emagic nu excelează la capitolul performanta, display-ul de 4 inci este destul de comun, la lumina puternica fiind destul de greu de observat. Totuși device-ul este dotat cu un procesor quad-core de 1.3 GHZ si 1 GB RAM, ceea ce se traduce prin performante modeste, rularea aplicațiilor mai pretențioase gen Waze putând fi problematica. La capitolul conectivitate, deși avem capacitate dual-sim, el nu funcționează decât în banda 3G.

Designul lui P41 Emagic conferă un aspectul patratos cu margini rotunjite. Totuși avem o carcasa spate texturata și la capacitatea mica a bateriei ne așteptam la un telefon destul de ușor. Calitatea poate lasă de dorit, deoarece astfel de modele sunt cunoscute pentru îmbinările butucănoase și a elementelor care se mișcă sau se deformează. Marele avantaj al lui Allview P41 Emagic consta în integrarea sa în planul de abonamente al unui operator de telefonie mobila, care cel mai probabil îl va oferi la un preț promoțional alături de un abonament atractiv.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Allview P41 Emagic
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
83%
Merita

Nota noastra

Pro: Pret avantajos
Rezolutie
Con: Nu e 4G
Are dimensiuni reduse

  • Design
  • Ecran
  • Autonomie
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More