Telefon mobil Allview P42

Telefon mobil Allview P42, Dual SIM, 8GB, 3G, Black

0 213
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Allview P42, Dual SIM, 8GB, 3G, Black.

P42 este smartphone-ul care te ajuta sa-i păstrezi pe cei dragi la o atingere distanta.

Dezvoltat împreună cu Google™ si MediaTek, terminalul a fost optimizat pentru a asigura fluiditate in utilizare chiar și cu resurse limitate. Memoria RAM a fost inclusa în procesor, optimizând astfel viteza de transfer intre cele doua componente. Soft-ul telefonului integrează structura MediaTek GMO (Gracili Memory Optimization), pentru o utilizare cursiva de lunga durata.

Dual SIM, duble beneficii

Ai de doua ori mai multe beneficii cu un smartphone Dual SIM. P42 integrează doua cartele telefonice, facilitând astfel accesul rapid către mai multe informații. Tu decizi ce servicii vrei sa utilizezi pe fiecare dintre SIM-uri.

Perfect în mâinile tale

Display-ul de 4” asigura dimensiunile potrivite pentru utilizarea cu o singura mana. Acesta împreună cu materialul care asigura o buna aderenta, înlesnesc folosirea sigura și ușoară a terminalului.

Imortalizează clipa

Nu rata niciun moment special! Imortalizează clipele în fotografii sau clipuri video de care te vei bucura cu siguranța mai târziu, cuprins de nostalgie. Camera principala de 5 MP iți va fi mereu la îndemână, iar aplicația specifica iți oferă mai multe opțiuni pentru a te adapta la condițiile pe care iți dorești sa le sur-prinzi.

Aplicația camerei iți pune la dispoziție funcții ingenioase pe care le vei putea adapta condițiilor pe care dorești sa le surprinzi:

Panorama – alege imaginea pe care vrei s-o surprinzi și mișca ușor camera dintr-o parte în alta pentru o panorama cât mai larga.

Face beauty – retușează micile imperfecțiuni pentru o imagine cât mai buna

HDR – funcția presupune realizarea mai multor imagini cu expuneri diferite și combinarea acestora într-o singura fotografie.

Smile Shot – zâmbește, telefonul tău te va fotografia detectându-ți zâmbetul

Editor foto

Cine zice ca odată fotografia făcută, misiunea ta s-a încheiat? Daca vrei sa ajungi la rezultate care sa poarte amprenta creativității tale, folosește instrumentele de editare pe care le ai la îndemână direct pe telefon. Adaugă imaginilor filtre sau rame, decupează-le, rotește-le sau joaca-te cu reglajele pentru a ajunge la transformările dorite.

Gesturi care-ți intuiesc dorințele

O simpla atingere a display-ului inactiv și telefonul P42 te va conduce direct în aplicația dorita. Dublu click și ecranul se activează sau conturează o litera pentru a ajunge mai ușor în camera, în galeria de imagini sau în aplicația de muzica. Simplu și inteligent!

Android Messages

Android Messages facilitează comunicarea cu ceilalți. Tine legătura cu prietenii și familia, trimite mesaje de grup, fotografii și videoclipuri sau mesaje audio. Funcții principale:

• Trimitere mai rapida: selectează fotografii și videoclipuri direct din aplicație și trimite-le cu ușurință.

• Căutare ușoară: cauți și găsești exact informațiile de care ai nevoie despre persoanele de contact și conversații.

• Design practic: un design intuitiv și colorat care face comunicarea mai rapida și mai distractiva.

• Mai mult control: blochează persoane sau arhivează mesaje. Fara întreruperi nedorite!

• Exprima-te: trimite mesaje audio, emoji, stickere sau locația ta.

• Funcții îmbunătățite: în rețelele operatorilor acceptați, poți trimite mesaje prin Wi-Fi sau prin rețeaua de date, poți vedea când prietenii ți-au citit mesajul și multe altele.

Google Duo

Ochii care nu se vad se uita? Nu atunci când ai aplicația Google Duo la îndemână, care-ți permite sa efectuezi apeluri video. Ușor de folosit și distractiv în același timp


P42

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Allview P42, Dual SIM, 8GB, 3G, Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More