Telefon mobil Allview X4 Soul Mini

Telefon mobil Allview X4 Soul Mini, Dual SIM, 16GB, 2GB RAM, 4G, Gold

0 146
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Allview X4 Soul Mini, Dual SIM, 16GB, 2GB RAM, 4G, Gold.

Allview X4 Soul Mini debuta în primăvara lui 2017, drept un telefon cu Android Nougat la bord și cu 2 sau 3 GB RAM. Se remarca prin designul arătos, talia subțire și carcasa metalică. Sosea pe negru sau auriu și costa 749 lei în versiunea cu 2 GB RAM și 799 lei în varianta cu 3 GB RAM.

Sistemul Android este dotat cu funcție ‘Split Screen’, care iți permite sa împarți ecranul pentru a rula doua aplicații simultan.

Allview X4 Soul Mini este un smartphone accesibil cu dotări atractive. Are design de calitate, camera performanta, senzor amprenta, display de calitate și hardware intern suficient de rapid.

Nu lasa momentele frumoase sa treacă pe lângă tine fără a le imortaliza în imagini. Camera de 13MP cu PDAF, deschiderea diafragmei f/2.0 și 5 lentile, iți va fi de folos pentru a nu rata niciun cadru.
Smartphone-ul are spate metalic și camera principala performanta. Camera Samsung de 13-megapixeli dispune de sistem de focusare PDAF (phase detection autofocus), diafragma F2.0, filtru UV (ultra violete) și lentile 5P. Camera este în stare de înregistrări video în rezoluție Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

Un zâmbet, un selfie
Zâmbetele tale nu ar trebui sa treacă neobservate. Pune-le în valoare în selfie-uri atrăgătoare, cu ajutorul camerei frontale de 8MP.

Mai multa putere, mai multa fluiditate
X4 Soul mini este disponibil în doua variante de memorie RAM: 2GB și 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB, în regim Single SIM. Terminalul este dotat cu procesor Quad Core și rulează Android™ 7.0, Nougat, asigurând utilizatorului o experiență multitasking îmbunătățită, în comparație cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.
Un răsfăț pentru privire
Privirea ta poate hoinari în voie pe display-ul de 5 inch IPS HD, care oferă culori calde și luminozitate foarte buna. Touchscreen-ul este integrat în structura display-ului prin tehnologia OnCell, iar ecranul este protejat de zgârieturi.

 


X4 Soul

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Allview X4 Soul Mini, Dual SIM, 16GB, 2GB RAM, 4G, Gold
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More