Telefon mobil Apple iPhone SE

Telefon mobil Apple iPhone SE, 32GB, 4G, Rose Gold

0 146
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Cel mai performant telefon de 4 inchi
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Apple iPhone SE, 32GB, 4G, Rose Gold.

iPhone SE
iPhone SE este cel mai puternic telefon de 4 inch produs vreodată. Telefonul dispune de cel mai nou chip A9. Camera de 12 megapixeli realizează fotografii incredibilie și poate înregistra filmulețe 4K. Cu ajutorul funcției Live Photos, puteți aduce imaginile la viata. iPhone SE este un smartphone care pare mic dar care impresionează din toate punctele de vedere.

Un design iubit, acum cu mai multe caracteristici.
iPhone SE are cel mai popular design și a reușit sa îl îmbunătățească. Corpul telefonului este conceput din aluminiu pentru a se potrivi perfect în mana ta. Un display Retina de 4 inch oferă culori impresionante și imagini foarte clare.

Cel mai puternic telefon de 4 inch creat vreodată
Procesorul telefonului este A9, același cip avansat care se regaste și în iPhone 6S. Cu o arhitectura pe 64 de biți, asemănătoare calculatoarelor personale, cipul A9 va oferă viteze spectaculoase. Performanta procesorului graphic o egalează pe cea a consolelor de jocuri, aplicații și jocurile favorite vor funcționa la cel mai inalt nivel.

Singura camera de care vei avea nevoie
Cu o camera iSight de 12 megapixeli, puteți fi sigur ca o sa capturați imagini clare și detaliate, cum ar fi cele realizate cu telefonul iPhone 6S. Puteți filma și edita videoclipuri 4K, o rezoluție care este de patru ori mai mare decât rezoluția 1080p.

Co-procesor de mișcare eficient M9
Incorporat direct în cipul A9, co-procesorul de mișcare M9, împreună cu accelerometrul, compasul și giroscopul, oferă date ale activitatiilor fizice cum ar fi numărarea pașilor și măsurarea distantei. De asemenea funcția Siri se poate activa instantaneu doar prin rostirea cuvintelor: Hei Siri, fără a mai fi nevoie sa ridicați telefonul.

Live Photos: Capturați mai mult decât un moment
Funcția Live Photos aduce fotografiile capturate la viata cu ajutorul sunetului și a mișcării. Pur și simplu atingeți și mențineți apăsarea pe orice fotografie pentru a vedea momentele anterioare și ulterioare capturării imaginilor. Astfel, imaginile tale se vor transforma în amintiri vii.

Camera FaceTime HD cu blit Retina
Display-ul Retina nu este doar un loc unde poți vedea un conținut – este și un bliț pentru camera foto HD FaceTime. Alimentat de la un cip de afișare personalizat, care permite ca display-ul sa fie mai luminos, este o funcție utila atunci când doriți sa capturați poze selfie pe timp de noapte. Iar blițul True Tone se reglează automat în funcție de lumina ambientala, pentru a oferi culori calde și plăcute cu aspect natural.

Touch ID
Securitatea avansata iți poarta amprenta. Touch ID permite deblocarea telefonului și achiziții securizate din App Store folosindu-se de amprenta ta. Iar senzorul îmbunătățit al Touch ID oferă o recunoaștere a amprentei mai rapida și mai precisa.

iOS 9. Hardware si software concepute împreună
Cu o interfața ușor de utilizat, caracteristici de top și securitate avansata, iOS 9 este cel mai avansat sistem de operare creat vreodată pentru smartphone-uri. Este conceput sa arate și sa funcționeze fără întreruperi, astfel încât chiar și cele mai simple sarcini sunt mai distractive.

Conexiuni LTE și Wi-Fi mai rapide
Navigați pe internet, descarcați aplicații și jocuri și urmăriți videoclip-uri în streaming prin conexiunile 802.11ac Wi-Fi si LTE- cu viteze chiar mai rapide decât cele alea telefonului iPhone 5s. Numarul mare de benzi LTE ajuta telefonul pentru utilizarea în roaming. Telefonul iPhone SE suporta de asemenea și standardul Voice over LTE și apelare prin Wi-Fi.


iPhone SE

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Apple iPhone SE, 32GB, 4G, Rose Gold
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Cel mai performant telefon de 4 inchi
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More