Telefon Mobil Blackberry Q10

Telefon Mobil Blackberry Q10, White

0 145
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 16gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon Mobil Blackberry Q10, White.

Smartphone-ul BlackBerry Q10 folosește sistemul de operare BlackBerry 10 ce aduce clienților o interfață de utilizare inedita, gândită pentru o experiență de utilizare simpla și intuitiva. Mai mult, cu BlackBerry Hub, indiferent de aplicația care rulează pe ecran, cu un simplu gest toate mesajele, email- urile sau conversațiile devin vizibile. Sistemul de mesagerie BlackBerry Messenger include de acum mai multe facilități video, precum și funcția Screen Share, prin care pot fi distribuite fotografiile, paginile accesate sau documentele utilizatorilor. BloackBerry Q10 dispune de o memorie interna de 16 GB, alături de un procesor Dual Core cu o viteza de 1,5 GHz și 2 GB RAM. Design-ul continua tradiția BlackBerry prin utilizarea unei tastaturi QWERTY ergonomice dar experiența de utilizare este îmbogățita prin folosirea unui ecran tactil OLED de 3.1 inch și o camera de 8 MP.

BlackBerry Balance
Cu funcția BlackBerry Balance vei putea folosi acest smartphone pentru munca, trimițănd emailuri sau redactând și editând documente fără sa compromiți conținutul tău personal. BlackBerry Balance tine informațiile tale separate și de asemenea le tine private fata de datele de la munca. Poți schimba intre cele doua profile cu un simplu gest

BlackBerry Remember

Gestionezi un proiect important sau pur și simplu vrei sa planifici detaliile pentru petrecerea din weelend. BlackBerry Z10 iți pune la îndemână toate instrumentele necesare pentru a finaliza lucrurile rapid. Grupează pozele relevante, listele, mesajele sau link-uri într-un singur loc și apoi sincronizează ce ai de făcut cu calendarul Outlook.
De asemenea ai preinstalat Documents To Go și Adobe Acrobat astfel încât iți poți edita documentele și prezentările oricând.

Descoperă noul browser BlackBerry

Foarte rapid, simplu, cu un motor de renderizare a paginilor puternic și cu integrare a rețelelor sociale. Daca găsești o pagina care sa iți placa poți posta link-ul pe rețelele sociale sau îl poți trimite pe email unui prieten prin câteva gesturi simple. Cu timpul Browserul se va adapta la modul în care iți place sa împărtășești lucruri cu prietenii tai.


Blackberry Q10

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon Mobil Blackberry Q10, White
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 16gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More