Telefon mobil Blackview BV4000

Telefon mobil Blackview BV4000, 3G, Dual SIM, 4.7" HD Corning Gorilla Glass 3, Quad-Core, 8GB, 8+8MP, Android 7.0, 3680mAh, Black

0 166
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Blackview BV4000, 3G, Dual SIM, 4.7″ HD Corning Gorilla Glass 3, Quad-Core, 8GB, 8+8MP, Android 7.0, 3680mAh, Black.

Avantaje:

Acumulator puternic 3680mAh, 5V/2A;
Ecran 4.7″ HD cu protectie Corning Gorilla Glass 3;
Camera foto principala Dual Camera 8+8MP senzor Sony Exmor R, senzor CMOS BSI, cu LED, Autofocus, f/2.0;
Camera frontala senzor GalaxyCore, senzor CMOS, cu LED, f/2.8;
Sistem de Operare Android 7.0 Nougat;
GPS cu A-GPS integrat, pentru o pozitionare rapida;
Dual SIM, Dual StandBy.

Alături de tine în orice aventura

Designul conceput cu grija îmbină elementele metalice și construcția solida cu liniile artistice pentru un efect plăcut atât vizual cât și tactil.

Ecran protejat cu Gorilla Glass 3

Telefonul dispune de un ecran de 4.7” HD cu o abilitate excelenta de a reproduce culorile originale si pentru protecție, este echipat cu modelul celei de-a treia generații de ecrane Corning Gorilla Glass, oferind în același timp o sensibilitate crescuta a display ului pentru o funcționare impecabila.

Nu ratezi nimic

Camera principala duala de 8+8 MP cu senzor Sony oferă noi posibilități de capturare a unor fotografii memorabile, iar camera foto frontala va surprinde în selfie-uri reușite toate momentele speciale.

O Baterie Mare

BV4000 nu te lasă la greu: indiferent de modul în care alegi sa-ți petreci timpul, telefonul este dotat cu un acumulator de 3680mAh, care se încarcă la 5V2A pentru o utilizare mai îndelungată și o reîncărcare mai rapida și mai sigura.

Procesor eficient

Combinația dintre procesorul Quad-Core și placa grafica aduce un echilibru intre performanta și consum de energie, pentru ca întregul ansamblu hardware sa funcționeze impecabil, oferindu-ți o experiență fluida.

Sistem de Operare optimizat

Versiunea cea mai dorita a sistemului de operare de la Google, Android 7.0 Nougat în varianta pura, folosește sistemul avansat de procesare grafica Vulkan pentru optimizarea operațiilor efectuate de CPU, instalare cu pana la 75% mai rapida a programelor și mult mai putin spațiu ocupat.


BV4000

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Blackview BV4000, 3G, Dual SIM
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More