Telefon mobil Bluboo S8 Plus

Telefon mobil Bluboo S8 Plus, 6 inch, 64GB, 4G, Black (include Husa Silicon si Folie Protectie)

0 150
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Pretul
Con: Grosimea

  • Design
  • Portabilitatea
  • Ecranul
  • Bateria

Review Telefon mobil Bluboo S8 Plus 

Bluboo S8 Plus are un ecran de 6 inch de 1440 x 720, care îi oferă o rezoluție “HD +”.Acesta este un panou IPS realizat de Sharp, de asemenea. În interior, există un procesor octa-core MediaTek MT6750T în interior (patru nuclee Cortex-A53 tactate la 1.5GHz și patru nuclee Cortex-A53 tactate la 1.0GHz). Acesta este asociat cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare, dar există și un slot pentru card micro SD disponibil pentru extinderea stocării pe Bluboo S8 Plus.

Bluboo sa alăturat tendinței cu două camere și utilizează un senzor de 13 megapixeli ca senzor principal pe spate și un senzor de 3 megapixeli care îl susține. Camera frontală este un shooter de 5 megapixeli. Există un bliț LED dublu pe spate, precum și un autofocus disponibil. Nu există nici o detectare de fază sau focalizarea automată cu laser pe camerele de luat vederi. Pentru conectivitate, acesta suportă WiFi 802.11 a / b / g / n / ac pe ambele 2.4GHz și 5GHz. Există și urmărirea locației prin A-GPS, GPS și GLONASS. Cu Bluetooth 4.1 la bord, și în măsura în care senzorii merg, sport un senzor G, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală, senzor geomagnetic și un accelerometru. Se învârtește lucrurile afară, se dezvoltă Android 7.0 Nougat, precum și o baterie de 3600mAh care nu poate fi scoasă.

La prima vedere, ați crede că Bluboo S8 Plus a fost de fapt un Samsung Galaxy S8 Plus. Liniile antenei sunt aceleași, porturile sunt aceleași (în afară de mufa căștilor) și chiar și difuzorul se află în același loc. Dar Bluboo S8 Plus este un pic mai gros și nu veți observa asta dacă nu aveți ambele dispozitive cu dumneavoastră. Bluboo S8 Plus este fabricat din sticlă, ceea ce îl face puțin fragil. Spatele este curbat la margini, ceea ce face să se simtă foarte frumos în mână, și există, de asemenea, că bomba camera. Bluboo a mers aici cu camerele verticale și senzorul de amprentă chiar sub el.

În partea stângă a S8 Plus, veți găsi două butoane pentru controlul volumului. Deci, în loc să meargă cu un balansoar pentru ajustarea volumului, Bluboo a optat pentru două chei separate, ceea ce face cu ușurință întreaga afacere, având în vedere designul său general. În partea dreaptă a acestor telefoane Android, există un buton de alimentare. În partea de sus este locul unde veți găsi tava pentru cartela SIM, care este o tavă SIM duală, sau al doilea slot pentru cartelă SIM va funcționa ca o cartelă micro SD. Și, desigur, în partea de jos, există un port USB-C și un difuzor. Partea din stânga a portului USB-C este totuși goală și ne lasă să ne întrebăm de ce Bluboo nu a putut adăuga un jack pentru căști acolo. Deoarece telefonul nu este într-adevăr atât de subțire, ar trebui să existe o mulțime de spațiu interior pentru unul. Dar, totuși, nu există nici un jack pentru căști, care este o altă tendință în 2017 pe care acest telefon o urmează.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Bluboo S8 Plus
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Pretul
Con: Grosimea

  • Design
  • Portabilitatea
  • Ecranul
  • Bateria

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More