Telefon mobil CAT S30

Telefon mobil CAT S30, Dual Sim, 8GB, 4G, Black

0 163

Review Telefon mobil CAT S30, Dual Sim, 8GB, 4G, Black. 

Ei obosit sa cumperi telefoane noi din cauza unor accidente minore cum ar fi picaturi si lovituri? Cu smartphone-ul CAT S30 Tough, nu va trebui. Construit pentru uzura zilnica; CAT S30 este rezistent la apă și praf și a supraviețuit testelor de picare de 1,8 m. Acesta este echipat cu caracteristici de ultimă oră, care includ cele pentru multimedia și conectivitate. 
Multitasking pe acest telefon robust CAT este o briza, deoarece performanța sa este condusă de un procesor Qualcomm Quad Core Qualcomm MSM8909 care are o viteză de ceas de 1.1GHz. Android Lollipop OS v5.1 oferă o interfață prietenoasă și acces ușor la toate aplicațiile pe care le aveți. 
Puteți capta fotografii vii prin intermediul spatelui 5MP al smartphone-ului sau al camerei frontale 2MP. Navigați pe Internet, strecurați clipuri video și descărcați fișiere la viteze mari de oriunde, datorită suportului 4G LTE al telefonului mobil. În plus, acest smartphone CAT vine și cu adaptor 802.11 b / g / n pentru accesarea Internetului prin WiFi. Puteți salva volume ale conținutului dvs. preferat pe acest dispozitiv, deoarece acesta are un spațiu de stocare intern de 8 GB. Acest dispozitiv elegant și durabil este disponibil într-un finisaj negru și cântărește doar 181g.
Făcut sa reziste

Certificări IP68 și Mil-Spec 810G a fost testat sa reziste la căzături de la 1.8m și în apa și praf. Un telefon făcut sa reziste în orice condiții.

Viata lunga

Durata de funcționare lunga a bateriei este esențială în rândul utilizatorilor de telefoane iar CAT S30 nu dezamăgește. Cea mai mare durata de funcționare a telefoanelor noastre va oferă pana la 12 ore în convorbire și pana la 19 zile în modul stand-by.

Un nou design

S30 vine cu un nou design ce este anti-alunecare, construit pentru a minimiza picăturile și căzăturile accidentale atunci când porți mănuși. Un design echilibrat, ergonomic ce se așează în palma ta perfect.
Certificare IP68
– Rezistent la apa și praf, pana la 1m adâncime timp de aproximativ 60min
– Test de rezistenta, cădere libera de la 1.8m.

Certificare MIL-STD-810G
– Rezistent la praf, umiditate, ploaie, vibrații, radiații solare, transport și soc termic.
Atenție! Nu scufundați în apă sărată (în mare), aceasta este puternic coroziva și necesita un nivel mai înalt de omologare subacvatica!


CAT S30

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil CAT S30, Dual Sim, 8GB, 4G, Black
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More