Telefon mobil Cubot R9 Negru

Telefon mobil Cubot R9 Negru +BONUS: Husa FLIP Piele sintetica

0 170
80%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Cubot R9 Negru +BONUS: Husa FLIP Piele sintetica.

 

Cubot R9 – o încercare de a ajunge la imposibil

În ciuda calității ridicate a produselor și a nivelului ridicat de tehnologii, compania chineză Cubot se află încă în fundal, în comparație cu lideri de piață precum Xiaomi, Huawei, Meizu. Dar firma nu dorește să se despartă de visele sale de succes internațional și încearcă în orice mod să urmărească toate tendințele noi. Din acest motiv, eroul revizuirii de azi este demn de popularitate datorită eforturilor producătorului.

Accentul în noutate se face pe aspect. Desigur, nu puteți solicita materiale premium de la un device cu de buget, dar un policarbonat de înaltă calitate, o muchie metalică, colțuri rotunjite ale dispozitivului, un design elegant al ochiului camerei principale și un scaner de amprente vă permit să închideți ochii la acest fapt și se îndrăgostesc de telefon. Ecranul cu diagonala de 5 centimetri este acoperit cu o sticla curbata, cu o acoperire oleofoba brilianta și caracterizata prin rezoluție HD, culori luminoase, suculente. Este atât de greu să găsești o eroare chiar și pentru utilizatorul cel mai experimentat, ținând cont de costul gadgetului.

Din păcate, va fi dificil să impresionezi pe cineva cu modelul de hardware. Procesorul Mediatek MT6580, depășit, poate face față numai aplicațiilor cu resurse reduse și 2 GB de memorie RAM, iar GPU-ul Mali400MP2 nu îmbunătățește situația. Dar nu veți avea nici o pretenție la dimensiunea memoriei interne (16GB de ROM) datorită slotului microSD. Unul dintre principalele avantaje ale dispozitivului este o combinație de module foto de 13 și 5 megapixeli, echipate cu flash-uri LED. Astfel, chiar și egoismul se va bucura de claritate și saturație. O baterie de capacitate 2600mAh, ajungând la 6 ore de timp activ pe ecran, noul Android Nougat oferă posibilitatea de a recomanda un asistent mobil persoanelor care apreciază designul bun și echilibrul general al produsului.

 


Cubot R9

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Cubot R9 Negru
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More