Telefon mobil Doopro P5

0 200
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran curbat
Rezolutie mare
Con: Autonomia

  • Design
  • Ecran
  • Pret
  • Autonomie

Review Telefon mobil Doopro P5

Frontalul smartphone-ului are o natură rece curbă, datorită prezenței ecranului cu ecran curbat de 2.5D. Pe măsură ce frontalul atrage cu natura curbă, partea din spate atrage cu un simț elegant, un senzor de amprentă digitală și o configurație dublă a camerei. Fabricat din plastic, smartphone-ul are o greutate mică de 150 g, inclusiv bateria. Dimensiunile lui P5includ: lungimea de 151 mm, lățimea de 70,8 mm și o grosime de 9,4 mm. Opțiunile de culoare pe care le introduce smartphone-ul sunt: negru, roșu, albastru și alb.

Sporting un mare ecran de 5,5 inci HD, ecranul smartphone-ului este clar, cu o rezoluție de 1280 x 640 pixeli. Rezoluția ecranului nu este pe partea superioară, deci o densitate a pixelilor de 260 ppi completează această inadecvare. Tipul de ecran este ecranul tactil capacitiv IPS LCD și are un raport de aspect de 18: 9. Raportul dintre ecran și cartelă al ecranului telefonului smartphone este de 73%.

O instalare duală a camerei, care constă în shooter primar de 5MP și un snapper de 5MP pentru fotografierea și adăugarea efectului bokeh. Un singur bliț cu LED-uri este susținut pentru a lumina imaginile în condiții de lumină scăzută. Camera frontală are un shooter de 2MP pentru a lua egoi. Nu există conectivitate LG 4G pe telefonul smartphone. Singurele tipuri de rețele disponibile sunt tipurile de rețele 2G și 3G.

Bateria lui P5 este detașabilă și este fabricată din litiu-ion cu o capacitate de 3.500mAh. Nu este inclusă nicio tehnologie de încărcare rapidă în construirea smartphone-ului.

MediaTek MT6580 servește ca sistem pe cip pe smartphone, în timp ce unitatea de procesare centrală (CPU) este un nucleu Quad 1.3GHz ARM Cortex-A7 care utilizează tehnologia procesului de 28nm. GPU-ul prezent pe telefonul smartphone este ARM Mali-T400 MP2. Sistemul său de operare este sistemul de operare Android v7.0 Nougat, care acordă smartphone-ului funcționalitatea ecranului divizat. Segmentul RAM este scăzut, deoarece acesta se încadrează la 1GB pentru sarcini multi-tasking. ROM-ul pe smartphone are o capacitate de 8GB pentru stocarea fișierelor. Depozitarea fișierelor poate deveni chiar mai bună, deoarece smartphone-ul are un slot micro SD care poate permite o cartelă micro SD de 32 GB.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Doopro P5
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran curbat
Rezolutie mare
Con: Autonomia

  • Design
  • Ecran
  • Pret
  • Autonomie

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More