Telefon mobil HTC U Ultra

Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Brilliant Black

0 35
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 64gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Brilliant Black.

HTC U Ultra aduce o nouă suprafață fluidă, cu contururi frumoase, gândită pentru a fi cea mai bună reflexie a ta. Observă telefonul de aproape și îi vei aprecia construcția simetrică, ca și felul în care transformă lumina când îl întorci. Pentru a obține acest aspect extraordinar am dezvoltat un nou proces, prin care culorile se leagă de sticlă pe multiple straturi, reflectând atractiv lumina și adăugând strălucire și adâncime din orice unghi. Apoi modelăm sticla egal pe margini și laterale, folosind presiuni și temperaturi extreme, pentru a imita tensiunea de suprafață a lichidelor; îndoim și pliem suprafața, creând o îmbinare perfectă între metal și sticlă.

Te face să strălucești. HTC U Ultra este disponibil și în ediția safir, ultra-rezistent și de lux, cu 128 GB spațiu de stocare. Este primul nostru telefon de 5,7 inch cu protecție de safir, cu duritate mai mare decât a oricărei alte suprafețe (cu excepția diamantului), oferindu-ți cea mai bună protecție împotriva zgârierii și ciobirii.

* Sticla de safir este disponibilă doar pe panoul frontal de sticlă al HTC U Ultra Ediția cu Sticlă de Safir, de 128 GB ROM. Te rugăm consultă un distribuitor local pentru detalii despre disponibilitate.

Învață de la tine
Îți prezentăm HTC Sense Companion. Asistentul personal care învață mereu despre tine și lucrurile pe care le faci zilnic. Îți poate sugera să te îmbraci mai gros și să pleci ceva mai devreme spre serviciu dacă se anunță ninsoare; îți poate aminti să-ți iei un acumulator extern la drumuri mai lungi; poate chiar să-ți recomande un restaurant când ești plecat peste weekend, și să-ți rezerve o masă în orașă. Cel mai tare e că este construit să evolueze și să te cunoască mai bine în timp.
1 HTC Sense Companion adună informații de pe site-uri web și baze de date aparținând de terțe părți; HTC nu își asumă răspunderea pentru acuratețea conținutului acestor terțe părți.

2 Funcție disponibilă pentru descărcare din 2017; poate să nu fie pre-instalată pe HTC U Play. Instalarea acestei funcții necesită o conexiune la internet și descărcarea și acceptarea unei actualizări HTC de sistem.

Te pune pe primul loc
Primește actualizări, nu întreruperi. HTC U Ultra aduce noutatea unui al doilea ecran, care îți aduce în vârful degetelor toate informațiile de care ai nevoie. Ecranul mare, de 5,7 inch, este minunat pentru activitățile de zi cu zi, iar noul ecran secundar este perfect pentru acces rapid și convenabil la lucrurile pe care le folosești cel mai mult – precum contactele cele mai folosite, scurtături pentru aplicații, notificări de evenimente și multe altele.

Te ascultă
Urechea internă a fiecărei persoane este la fel de unică precum amprenta digitală. Cu toții percepem sunetul diferit. HTC USonic* îți analizează urechea internă cu un puls sonic, apoi se adaptează la tine. E ca și cum ai avea pe telefonul tău un inginer de sunet; acum poți auzi detalii ce-ți lipseau.

* Accesoriile incluse pot varia în funcție de țară. Te rugăm verifică disponibilitatea lor la un operator sau vânzător autorizat.

**HTC USonic este compatibil doar cu o conexiune de tip USB-C.

Te poziționează
Noul HTC Ultra are patru microfoane omnidirecționale de înaltă sensibilitate, care surprind sunet pozițional în înregistrările tale audio și video. Asta înseamnă că de acum poți înregistra sunet de 360 de grade, pentru o experiență audio captivantă, ce-ți va da impresia că ești chiar acolo. Este viitorul înregistrărilor audio.

Te surprinde
Fiecare cameră foto de telefon pretinde că face poze bune. A noastră are și dovezi. E construită pe baza celei mai bine cotate camere foto a noastre de până acum, de pe vârful de gamă HTC 10, care a avut un scor DXOMark de 88 – și am îmbunătățit-o. Tu vei putea face fotografii cu mai puțin efect de blur, focalizare ultra-rapidă cu laser, noua tehnologie Phase Detection Auto Focus (PDAF) – pentru a nu rata niciun moment – și pixeli mai mari pentru fotografii mai bune noaptea. Pentru că ai ce vedea și pe întuneric.

Alege cea mai bună variantă a ta
Poți face selfie-uri minunate, oricum îți place. Noua cameră foto selfie de pe HTC U Play îți permite să faci ușor trecerea între 16 MP și UltraPixelTM. Acum poți alege între sensibilitatea de neegalat la lumină 4x* oferită de tehnologia UltraPixel (perfectă pentru cina la lumina lumânării) și detaliile oferite de înalta rezoluție a celor 16 MP.


HTC U

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Brilliant Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie 64gb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More