Telefon mobil HTC U Ultra

Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Indigo Blue

0 134
94%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie RAM de 4gb
Contra: Pret ridicat

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Indigo Blue.

În pachet dați de phablet, agrafa pentru slotul dedicat nanoSIM-ului și microSD-ului de până la 256 GB, cablu USB type-C – USB ( ceva mai gros față de cele cu care sunt obișnuit :)), încărcător HTC pe 5V – 2.5A, 9V – 1.7A și 12V – 1.25A, căști pe USB type-C și dopuri de protecție suplimentare, capac de protecție din plastic transparent, ghid de utilizare, certificat de garanție și un material textil pentru ștergerea dispozitivului ( HTC este conștient că U Ultra este un magnet de amprente :)).

Raportul display / corp este mediocru, iar HTC U Ultra cu cele două ecrane ale sale pare a fi un smartphone mult mai mare, margini consistente la bază și în partea frontală, chiar și pe lateralele sunt ceva mai mari. Spatele lucios este îmbrăcat într-o sticlă ce aduce un efect pe care HTC l-a denumit – liquid surface. Drăguț, dar amprentele sunt vizibile rapid. Camera de 12 Megapixeli cu OIS se profilează destul de mult peste linia generală a capacului spate, probabil, de aici și husa din pachet ( necesară spre a proteja modelul de zgârieturile ocazionale).

Cititorul de amprentă se află sub display-ul de 5.7 inch, tastă ce are și rol de ieșire pe ecranul de start. Este însoțit de două taste capacitive cu rol de Back și Aplicații recente, de la stânga spre dreapta. Sunt iluminate și în timp ajungi să te obișnuiești cu ele. Aș fi preferat soluția touch buttons, dar știu că sunt destule persoane ce-și doresc taste capacitive și control fizic. Fiecare cu preferințele sale.

Una peste alta, HTC U Ultra nu arată rău, dar nici nu pot să spun că impresionează. Este mare, fără cine știe ce grip, materiale corecte și finisare din aceeași categorie. Mi-aș fi dorit să văd un HTC 10 ce crește în dimensiuni, dar așa au procedat la One Max și rezultatele nu au fost cine știe ce. De data asta, HTC și-a propus să joace diferit.

Mai multe detalii în secțiunea dedicată de imagini ce însoțește articolul de față + pachetul detaliat.


HTC U

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil HTC U Ultra, 64GB, 4G, Indigo Blue
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
94%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie RAM de 4gb
Contra: Pret ridicat

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More