Telefon mobil Huawei Mate 10 lite

Telefon mobil Huawei Mate 10 lite, Dual SIM, 64GB, 4G, Graphite Black

0 152
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Autonomia
Designul
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Ecranul
  • Camera
  • Pret

Review Telefon mobil Huawei Mate 10 lite

În loc să împrumute designul dual-glass de la modelul Mate 10, Huawei Mate 10 Lite se lipeste de uniboda tradițională de aluminiu.

Aproape șase centimetri dintr-un ecran Fullview de 18: 9 ar trebui să fie suficient pentru a face Lite ca fiind relevantă în mediană, deoarece Mates-ul său premium se află în clasamentul superior. Cu toate acestea, Huawei a a forțat nota și a inclus o parte din experiența imagistică premium pe care o obțineți pe navele emblematice, fără sunete artistice monocrome.

Display-ul de 5,9 “IPS arată bine, cu o rezoluție mare și ar trebui să fie suficient de capabil să ofere o experiență multimedia diversivă. Ramele sunt destul de subțiri, iar cele două camere mici, nu se împotmolesc deloc. Frumos finisaj de 2.5D dar originea este nespecificată – probabil că nu este o sticlă Gorilla, care poate deveni o problemă pe termen lung.

Setarea cu două camere este bombată doar într-o mică măsură, în timp ce blițul său LED-uri sparge ciudat linia de sus a antenei. Destul de discret la prima inspecție, scanerul de amprente este impresionant de rapid. Și este întotdeauna pe-on, desigur, atât de atingeți deblochează telefonul chiar și din regimul de așteptare.

Nu există biți ascuțiți, scheletul metalic al lui Mate 10 Lite este înclinat subtil și este greu de spus unde se termină cadrul, iar spatele începe. Altele decât un impuls pentru a arata, acest lucru oferă telefonului o senzație extra plăcută în mână – deși în detrimentul unei prindere sigură. Chiar și cu finisajul mat, corpul se simte alunecos – nu există doar margini care să se poată menține. Și având în vedere că telefonul ar trebui să fie folosit foarte mult pentru a face fotografii, cazul furnizat ar putea să nu fie o idee atât de rău.

Huawei Mate 10 Lite a înregistrat un rating de anduranță de 76 ore. Asta e puțin peste numărul mediu și despre dreapta pentru un chipset de 16nm. Performanța în rutinele de testare individuale – standby, call și web – este destul de promițătoare, dar a fost dezamăgită de puterea ei relativ mai mare în redarea video.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Huawei Mate 10 lite
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Autonomia
Designul
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Ecranul
  • Camera
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More