Telefon mobil Huawei P9 Lite Mini 2017

Telefon mobil Huawei P9 Lite Mini 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, Black

0 135
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 16gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Huawei P9 Lite Mini 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, Black.

Design, frumusețe, performanta. P9 Lite Mini a fost conceput special pentru a emana clasa și stil. Displayul de 5” HD, îmbinat perfect în marginile dintr-o bucata ale unui display de 2.5D sticla curbata, încastrat într-un corp metalic, transforma acest dispozitiv într-o arma secreta, care te face sa arați bine zi și noapte. Un design reușit depășește granițele timpului. Prețuiește-l.

O atingere magica

Puterea atingerii, desăvârșita. Siguranța, viteza, funcționalitate. Toate iți stau la dispoziție, în mai putin de o clipa. Datorita unui nou design al sistemului de configurare a identității cu amprenta, iți poți deschide telefonul HUAWEI P9 lite in 0.5 secunde*. Cu o singura atingere, ai acces la multiple funcții, cum ar fi setarea unei alarme, preluarea unui apel, controlarea barei de notificări și realizarea unui instantaneu foto. Experimentează magia atingerii. / * bazat pe rezultatele testelor din laboratoarele HIAWEI

Zâmbește ai strălucește

Surprinde lumea prin ochii tai, cu HUAWEI P9 lite mini. Camera din spate, de 13 megapixeli și camera frontala de 5 megapixeli, pentru selfieuri, te ajuta sa faci poze perfecte, cu o simpla atingere. Flashul smart LCD are grija ca tu sa arăți senzațional și sa ramai în centrul atenției, indiferent de lumina naturala sau de momentul zilei.

Rezistenta îndelungată

Nu-ti pierde concentrarea. Bateria de 3020mAh (TYP) a telefonului HUAWEI P9 lite mini, iți oferă rezistenta de care ai nevoie la drum lung. Rezista mai mult și întărește-te cu mai mult de doua zile de muzica continua în fundal, 15 ore de Video playback HD sau 12 ore de browsing 4G, după o singura încărcare. Durata de viata a bateriei este măsurată în laboratoarele HUAWEI. Mediul de testare: temperatura de 25ºC, umiditate relativa intre 45% și 80%.

Mai mult decât un telefon, un partener

O experiență completa, cu bucurii nelimitate. Sistemul EMUI 5.1 (bazat pe Android 7.0) se adaptează stilului tău de utilizare a telefonului pentru a crea o experiență personalizata. Descoperă o funcție de partajare a fișierelor mai rapida și mai ușor de utilizat ca Bluetooth-ul. Folosește opțiunea de Scrolling Screenshot pentru a capta și partaja mesaje lungi. Iar cu opțiunea de Eye Comfort Mode, telefonul ajustează cu grija luminozitatea și filtrează lumina albastra, pentru ca ochii tai sa nu sufere vreun disconfort.


P9 Lite

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Huawei P9 Lite Mini 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, Black
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 16gb
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More