Telefon mobil Huawei Y6 2017

Telefon mobil Huawei Y6 2017, Dual SIM, 16GB, 4G, White

0 154
86%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Huawei Y6 2017, Dual SIM, 16GB, 4G, White.

Echipat cu o baterie polimerica de mare densitate, de 3000mAh, telefonul Y6 2017 HUAWEI poate funcționa o zi și jumătate cu o singura încărcare*. Chiar și după 800 de încărcări, capacitatea de retenție a bateriei rămâne de peste 80%. Prin urmare, nu te îngrijora ca trebuie sa o înlocuiești vreodată, pe întreaga durata de viata a telefonului. Iar tehnologia de economisire inteligenta a bateriei, iți oferă o experiență și mai îndelungată de utilizare a smartphonului tău.

Surprinde o noua perspectiva
Fa poze reușite la fiecare captura! Camera de 8 MP a modelului HUAWEI Y6 2017 are o diafragma F2.0 cu dual flash, care echilibrează eclerajul din fotografiile tale, astfel încât marginile pozelor sunt mai luminoase și mai în ton cu restul imaginilor. Noaptea, dual flash-ul camerei din spate oferă o iluminare și mai buna, folosit pe post de lanterna. Iar camera frontala de 5MP, cu iluminare blânda și un unghi de 84°, te ajuta sa faci selfie-uri care te pun în valoare cu adevarat.

Vezi toate detaliile
Displayul HD de 5” al dispozitivului HUAWEI Y6 2017, iți arata lumea în culori și imagini uimitor de vii. Cu o grosime de numai 8.45 mm, designul ușor curbat și corpul distinct și texturat, telefonul este plăcut la atingere și ușor de apucat. Fiecare detaliu al designului a fost proiectat cu atenție, astfel încât spatele carcasei sa se termine cu o amprenta unica de CD în jurul lentilei de la camera foto și în jurul CNC-ului (Computer Numeric Control) de la baza telefonului.

Accelerează-ți viata!
Procesorul Corex – A53 al dispozitivului HUAWEI Y6 2017, iți permite sa lucrezi, sa faci streaming și sa te joci fără întârziere. Atingând viteze de pana la 1.4GHz pe fiecare procesor core, procesorul de mare viteza de 2 GB RAM iți oferă o cale rapida și ușoară spre oricare din preferințele tale. Cu 16 GB de stocare și posibilitatea de extindere cu un card SD de alți 128GB*,ai libertatea de a-ți salva toate melodiile preferate și aplicații pentru nenumărate ore de distracție continua. Relaxează-te și joaca-te cum știi mai bine.

Cheie simpla, Treaba ușoară
Funcția Easy Key iți oferă o modalitate mai rapida și mai intuitiva de a-și utiliza telefonul HUAWEI Y6 2017. Cu o singura apăsare, o apăsare dubla sau un gest de “apasă și tine apăsat”, iți poți accesa rapid aplicațiile și funcțiile preferate. Urmează-ți dorințele și pre-setează scurtături sa faci poze spontan, sa postezi în social media sau, de ce nu, sa pornești lanterna. Tu decizi ce vrei sa facă telefonul tău.


Y6 2017

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Huawei Y6 2017, Dual SIM, 16GB, 4G, White
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
86%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More