Telefon mobil iHunt i7 Pro, 4G

Telefon mobil iHunt i7 Pro, 4G, Dual SIM, 5"HD, Quad-Core Snapdragon 410, 3GB/32GB, Android 7.0, 4050mAh, Negru

0 326
80%
Merita

Nota noastra

Pro: – design robust si finisaje de calitate
– hardware decent
– slot microSD
– certificarea IP68

Contra: – sistemul de operare vechi

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil iHunt i7 Pro, 4G, Dual SIM, 5″HD, Quad-Core Snapdragon 410, 3GB/32GB, Android 7.0, 4050mAh, Negru.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Firma romanească iHunt are în oferta un smartphone rugged nou nouț dotat cu hardware potent și exterior extra-durabil: iHunt i7 Pro

Camera foto principala de 13.0 MP cu senzor CMOS, Autofocus si blit LED promite imagini clare si pline de lumina: încearcă-ți talentul de fotograf cu diferitele funcții incluse: HDR, Panorama, ISO, White Balance, Self-timer, Touch Focus etc..

Sistemul de poziționare GPS este îmbunătățit cu alte doua module, GLONASS si A-GPS, pentru o localizare exacta și rapida.

Procesorul rapid Quad-Core aduce balanța perfecta intre performanta și consum eficient, iar memoria RAM de 3GB este mai mult decât suficienta pentru orice ți-ai propus sa faci – browsing, munca, jocuri! Pentru stocarea pozelor, muzicii și a fișierelor tale, ai la dispoziție 32GB ROM, capacitate ce poate fi suplimentata de un card microSD de 32GB, mai mult decât suficient.

Mult mai puternica decât o sticla obișnuită, Corning Gorilla Glass va proteja cu succes ecranul telefonului tău.

Uiți de grija bateriei și te bucuri din plin de telefonul tău – 4050mAh iți garantează energie din plin indiferent de modul de utilizare.

Ultima versiune a sistemului de operare de la Google – Android 7.0 Nougat, aduce îmbunatățiri și noutăți precum o cursivitate remarcabila a operațiilor, control mai eficient al datelor, împărțirea ecranului pentru multi-tasking etc, astfel încât tu sa te bucuri de fiecare moment.

In loc de a te conecta la un PC, conexiunea OTG (On the Go = Din mers) prin USB face posibila conectarea directa a telefonului la alte aparate precum stick-uri de memorie, camere digitale, imprimante etc. Poți face de asemenea legătura cu un maus, tastatura sau game controller pe care sa le folosești pe telefon, crescând productivitatea și nu în ultimul rând, distracția.


iHunt i7

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil iHunt i7 Pro, 4G, Dual SIM
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
80%
Merita

Nota noastra

Pro: – design robust si finisaje de calitate
– hardware decent
– slot microSD
– certificarea IP68

Contra: – sistemul de operare vechi

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More