Telefon mobil Karbonn K-flip

Telefon mobil Karbonn K-flip, Dual SIM, White

0 174
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Design Clasic

  • Marime
  • Baterie
  • Camera

Review Telefon mobil Karbonn K-flip, Dual SIM, White.

Karbonn K-Flip este un telefon flip cu set de bază de specificații și caracteristici. Dacă vă place să aveți un telefon flip, acesta este o opțiune bună pentru dvs.

Design și afișare
Karbonn K-Flip este un telefon flip cu o dimensiune a ecranului de 2,4 inch cu rezoluție de 240 x 320 pixeli. Dispozitivul este disponibil într-un corp de culoare albă.

Conectivitate și multimedia
Pe opțiunile de conectivitate prezente în aceste telefoane sunt dual SIM, Bluetooth și 2G GPRS. Pentru divertisment există și câteva caracteristici incluse în acest dispozitiv, cum ar fi radio FM fără fir, audio, precum și un player video și unele jocuri de bază.

Cameră și cameră de stocare
Dispune de o cameră VGA de 0.3MP, care vă permite să vă captați momentele memorabile. Dispozitivul vine cu un slot pentru card de memorie care poate suporta card microSD de până la 8 GB.

Diverse caracteristici și baterie
Dispozitivul conține câteva aplicații și funcții de bază, dar utile, precum browserul WAP, agenda telefonică, calculatorul, cronometrul, calendarul și alarma. Dispozitivul este alimentat de o baterie de 800mAh Li-ion.

Noul Karbonn K-flip este un feature-phone excelent, la un preț pe măsură. Telefonul are un ecran cu diagonala de 2.4 inch, cu o rezoluție de 240/320 pixeli. In plus, K-flip este dotat cu suport Dual SIM, ceea ce îl transforma într-o alegere excelenta pentru cei ce nu doresc sa poarte doua telefoane.
Ceea ce îl diferențiază de alte feature-phones, este design-ul cu clapeta. Un mare plus este greutatea de aproximativ 62.2 grame.

Rulare eficienta
Echipat cu 64+32 MB memorie interna, Karbonn K-flip are o memorie expandabila de pana la 4 GB cu ajutorul unui card de memorie, devenind util și atunci când vine vorba de stocarea unor documente importante. Bateria de 800 mAh asigura o durata de funcționare de pana la 4 ore de convorbire și pana la 72 de ore în stand-by.

Distractie placuta!
Simplitatea nu este un dezavantaj pentru K-flip! Dispozitivul este dotat cu o camera digitala, Radio FM wireless și funcție de înregistrare dar și Music Player și Video Player. Mai mult decât atât, telefonul poate impresiona și cu o serie de caracteristici utile, cum ar fi GPRS sau funcția de lanterna. Nu în ultimul rând, rămâne de menționat și suportul multi-lingvistic oferit de Karbonn K-flip.


Karbonn

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Karbonn K-flip, Dual SIM, White
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Design Clasic

  • Marime
  • Baterie
  • Camera

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More