Telefon mobil Leagoo P1

Telefon mobil Leagoo P1, Dual SIM, 8GB, 3G, Elegant Black

0 201
80%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Display

Review Telefon mobil Leagoo P1, Dual SIM, 8GB, 3G, Elegant Black.

La fel ca majoritatea producătorilor chinezi OEM, marca Leagoo este cunoscută pentru smartphone-urile lor ieftine și este una dintre brandurile care trebuie să aibă grijă să vândă un dispozitiv de buget. Lucrul care face ca dispozitivul cu buget diferit este distincția dintre foaia de specificații și eticheta de preț. Aveți o listă impresionantă de specificații, cu o reducere a prețului, care o face foarte accesibilă, și asta este ceea ce face Leagoo P1.

Leagoo P1 oferă o capacitate impresionantă, care nu este comună în dispozitivele bugetare alături de o cameră dublă. Acest lucru face ca acest dispozitiv să fie diferit de cel al altora în gama de prețuri.

Leagoo P1 este un smartphone destul de compact și destul de subțire, ia în considerare capacitatea bateriei din interior. Având în vedere eticheta de preț, nu este deloc surprinzător faptul că are un carcasă din plastic, deși cadrul este realizat dintr-un material metalic. Cu toate acestea, smartphone-ul încă menține o estetică frumoasă în ciuda carcasei din plastic.

Telefonul Leagoo P1 este dotat cu o camera principala dubla de 5.0 + 2.0 megapixeli si o camera secundara de 2.0 megapixeli care ofera imagini de calitate superioara.

Memoria interna de 8 GB este suficient de mare, dar poate fi si extinsa cu un card de memorie de pana la 128 GB.

Dimensiunile Leagoo P1 de numai 142.4 X 73.2 X 9.5 MM (L×W×H) fac ca acest telefon sa arate foarte bine și are o greutate de doar 154 de grame. Acumulatorul de 4000 mAh permite o autonomie de invidiat aceasta fiind completata de sistemul de operare de ultima generație Android 7.0.

Leagoo P1 are o capacitate impresionantă de 4000 mAh furnizată de o baterie de polimer litiu-ion care nu poate fi detașată și care suportă o încărcare rapidă. Pentru a face fotografii, există o cameră dublă de 8MP și 5MP cu o lanternă LED dublă, în timp ce camera frontală are un modul de 5MP.

 


Leagoo P1

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Leagoo P1, Dual SIM, 8GB, 3G, Elegant Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
80%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More