Telefon Mobil Leagoo Z3c

Telefon Mobil Leagoo Z3c, Dual SIM 3G, 8GB, Android 6.0, Alb, BUNDLE (Husa, Casti si Folie)

0 152
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Preț bun, bun element. Chiar imi place. Pentru acest preț este minunat!
Contra: memoria ram este de numai 512 mb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon Mobil Leagoo Z3c, Dual SIM 3G, 8GB, Android 6.0, Alb, BUNDLE (Husa, Casti si Folie).

Telefonul smartphone Leagoo Z3C (Z3C) lansat în 2016. Este alimentat de chipset-ul Mediatek MT6580, 512 MB de memorie RAM și 8 GB de stocare internă.

Leagoo Z3C rulează pe Android OS v5.1 (Lollipop) din cutie. Dispune de o baterie Li-Ion de 1600 mAh. Dispune de un ecran TFT de 4,5 inch cu rezoluție 480 x 854 px. Un afișaj LCD cu tranzistor subțire-film (TFT) este o variantă a unui afișaj cu cristale lichide (LCD).

Telefonul Leagoo Z3c este dotat cu o camera principala de 5.0 megapixeli și o camera secundara de 2.0 megapixeli care ofera imagini de calitate superioara.
Memoria interna de 8 GB este suficient de mare, dar poate fi si extinsa cu un card de memorie de pana la 128 GB.

Dimensiunile Leagoo Z3c de numai 133.3 x 66.7 x 8.9mm (L×W×H) fac ca acest telefon sa arate foarte bine si are o greutate de doar 91 de grame. Acumulatorul de 1600 mAh permite o autonomie de 1-2 zile, acest model fiind dotat sistemul de operare LEAGOO OS 1.1 Lite (Bazat pe Android 6.0).

SISTEM
Leagoo Z3C funcționează pe Android OS v5.1 (Lollipop), dar firmware-ul lui Z3C poate fi actualizat la o versiune mai nouă a sistemului de operare.

AFIŞAJ
Dimensiunea ecranului este măsurată în inci, în diagonală de la colț la colț. Ecranul tactil capacitiv TFT de 4,5 inch cu rezoluție 480 x 854 px este capabil de multitouch.

MEMORIE
Memoria smartphone-ului (512 MB) nu poate fi extinsă, însă spațiul de stocare (8 GB) poate fi extins cu o cartelă microSD.

APARAT FOTO
Camera foto a modelului Leagoo Z3C este echipată cu autofocus. Focalizarea automată este o caracteristică a aparatului foto care reglează focalizarea camerei, este o caracteristică plăcută a acestui smartphone.

CONNECTIVITY
Acest smartphone are un receptor GPS încorporat. GPS este un sistem de navigație bazat pe satelit care permite determinarea locației geografice exacte de pe Pământ. Acest smartphone Leagoo are receptor radio FM.

BATERIE
Bateria Li-Ion de 1600 mAh oferă telefonului smartphone o baterie de rezervă bună. Aceasta este o baterie de întreținere redusă. Nu este necesară descărcarea periodică și încărcarea se poate face la întâmplare.


Z3c

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon Mobil Leagoo Z3c
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Preț bun, bun element. Chiar imi place. Pentru acest preț este minunat!
Contra: memoria ram este de numai 512 mb

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More