Telefon mobil Nokia 8

Telefon mobil Nokia 8, Dual SIM, 64GB, Tempered Blue

0 137
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Bateria
Con: Scanerul de amprenta

  • Design
  • Ecran
  • Pret

Review Telefon mobil Nokia 8

Designul telefonului Nokia 8 este unul dintre elementele cheie și este unul dintre cele mai frumoase telefoane pe care le-am văzut vreodată cu brandul Nokia încorporat în spate.

Este un design din aluminiu unibody cu margini metalice, dar în timp ce spatele este de asemenea metal, designul din spate va depinde de finisajul pe care îl alegi.

Există culori din oțel și albastru temperat, dar ambele au o finisare mată și arată puțin lipsite de claritate atunci când sunt așezate lângă opțiunile de cupru și albastru lucios.

Corpul telefonului este subțire, ajungând la 7,9 mm în punctul cel mai gros, dar muchiile se înclină în jos, astfel încât acesta se găsește confortabil în mână.

Cei cu mâini mai mici se pot bucura, de asemenea, de acest dispozitiv, deoarece vine cu un ecran de 5,3 inch. Este un panou LCD care are o rezoluție QHD  – care este ridicat pentru un smartphone și ar trebui să însemne că afișajul telefonului dvs. este ușor de vizionat chiar și în lumina soarelui.

Video arată frumos pe Nokia 8, deși la o dimensiune atât de mică a ecranului nu este clar dacă o rezoluție QHD este cu adevărat necesară aici. Nokia nu a dezvăluit încă dacă este planificată o funcționalitate a realității virtuale pentru Nokia 8.

Sub ecran este un scaner de amprente digitale, care se află între cele două butoane de navigare și se află într-o poziție ușor accesibilă pentru a debloca telefonul. Am găsit-o rapid la deblocarea telefonului de la un singur robinet, deși este destul de mic, deci trebuie să vă asigurați că vă puneți degetul sau degetul exact.

Nokia 8 nu este impermeabil ca Samsung Galaxy S8 sau iPhone 7, dar este rezistent la stropiri la IP54, ceea ce ar trebui să însemne că veți putea să-l utilizați în ploaie fără să vă faceți griji cu privire la inundarea internelor.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Nokia 8
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Bateria
Con: Scanerul de amprenta

  • Design
  • Ecran
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More