Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017)

Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, Gold

0 150
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 32 gb
Contra: nu am nimic de reprosat

 • Marime
 • Baterie
 • Capacitate
 • Camera
 • Display
 • Design
 • Pret

Review Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, Gold.

Samsung Galaxy A5 (2017), modelul din 2017, promite destul de multe în ceea ce privește design-ul și performanța și nu pare să dezamăgească. Am putea spune chiar că acesta are calitățile necesare să devină unul dintre cele mai căutate telefoane din spectrul mid-range.

Astfel, chiar dacă Samsung a ajuns pe locul doi în clasamentul global, după Apple, fapt ce se datorează în mare parte, dacă nu chiar exclusiv, dezastrului cu Galaxy Note 7, compania pare să își propună o revenire în forță în acest an. Cu toate că Samsung stârnește curiozitatea cu viitorul flagship, Galaxy S8, aceștia nu par să trateze cu indiferență nici modelele din spectrul mid-range, care au specificații destul de bune, în ciuda prețului decent.

Personal, mi-a plăcut mult cum m-am înțeles cu Samsung Galaxy A5 (2017) și chiar dacă nu am o experiență vastă în ceea ce privește utilizarea foarte multor smartphone-uri, nu este tocmai greu să-ți dai seama că ai de a face cu un telefon performant.

La prima vedere, am putea crede că este un telefon high-end – mai ales din pricina design-ului împrumutat de la Galaxy S7, cu proporții și dimensiuni perfecte, cu bezelul păstrat la minimum și spatele puțin curbat, dar testele despre care vom aminti vor dovedi că lucrurile nu stau chiar așa.

Telefonul Samsung Galaxy A5 (2017) e construit în jurul unui display Super AMOLED, Full HD, de 5,2 inch. Samsung Galaxy A5 (2017) vine cu un procesor Exynos 7880, care beneficiază de o arhitectură cu opt nuclee, care îi permite să ruleze la o frecvență de 1,9 GHz, și o memorie RAM de 3 GB. Totodată, spațiul de stocare de 32GB nu este într-atât de mare, fiind la jumătate față de ce oferă multe alte companii, însă având în vedere posibilitatea de extindere cu ajutorul unui card microSD, de până la 256GB, poate că acest aspect poate fi iertat.

Camera foto principală vine cu un senzor de 16 MP, cu posibilitatea unei filmări  la 30 de cadre pe secundă, iar cea frontală este net îmbunătățită și atinge aceeași calitate fotografică, dovadă a faptului că cei de la Samsung au în vedere nevoile iubitorilor de selfie-uri.

Samsung Galaxy A5 (2017) a îmbunătățit cu adevarat impresionanta serie A cu ediția din 2017 a modelului Galaxy A5(2017). Adăugarea rezistenței la apă, modelul USB de tip C, designul clasic, afișajul impresionant și CPU-ul foarte eficient combină pentru a crea un dispozitiv de înaltă gamă, care oferă o alternativă viabilă la OnePlus 3T.

Ca și preț Samsung Galaxy A5 (2017), probabil că este ușor supraevaluat; există cu siguranță opțiuni mai ieftine acolo, cum ar fi Honor 6X. Cu toate acestea, pachetul complet pe care îl obțineți aici aproape îl face să merite.

Pentru marea majoritate a oamenilor, acest lucru ar putea fi un telefon perfect.

 


A5 (2017)

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017), 32GB, 4G, Gold
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Memorie de 32 gb
Contra: nu am nimic de reprosat

 • Marime
 • Baterie
 • Capacitate
 • Camera
 • Display
 • Design
 • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More