Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016)

Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016) Dual Sim, 8GB, 4G, Negru

0 170
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran AMOLED
Pret avantajos
Con: Dimensiuni reduse

  • Design
  • Camera
  • Ecran
  • Pret

Review Samsung Galaxy J3 (2016)

La fel ca J5 și 3rd Gen Moto G, Galaxy J3 are un afișaj de 5 inci, cu o rezoluție de 1.280 x 720. Cu toate acestea, tehnologia ecranului AMOLED suflă aproape în afara oricărui alt smartphone buget – în afară de J5, desigur, care utilizează aceeași tehnologie de panou ca și J3.

Marele avantaj pe care ecranele AMOLED îl au față de stilul cel mai comun al ecranelor pe smartphone-uri (IPS) este că nu au lumină de fundal. Cu alte tipuri de ecran, se utilizează o singură lumină de fundal pentru a asigura iluminarea atunci când ecranul este pornit, pixelii din fața acestuia adăugând culori sau blocând-o atunci când este necesar negru. Problema este că, indiferent de cât de bun este ecranul, o anumită cantitate de lumină intră întotdeauna în interior, ceea ce înseamnă că negrul este de fapt foarte închis la culoare.

Ecranele AMOLED funcționează foarte diferit. În locul unei lumini de fundal universale, fiecare pixel pe un ecran AMOLED generează fiecare lumină proprie, ceea ce înseamnă că, atunci când este oprit, nu există nicio posibilitate ca lumina să scurgă din spate pentru a distruge nivelul negru.

Cu încă două nuclee la dispoziția sa,Galaxy J3 oferă un pas considerabil în performanță peste J1, deoarece scorul său de 1.054 în testul multicore Geekbench 3 poate atesta. Cu toate acestea, încă nu este suficient de a depasi J5, deoarece J3 a fost cu 100 de puncte în spatele J5 în testul single core cu rezultatul său de 362 și peste 300 de puncte în urma testului multicore. J3 încă se simte destul de ciudat atunci când derulezi și treci prin Android, dar va începe să se lupte când folosești mai multe aplicații simultan.

În mod surprinzător, scorul de 774 de referință al browserului J3 pentru păstrarea păcii era de fapt mai rapid decât J5 cu peste 100 de puncte. Cu toate acestea, acest lucru nu elimină încă toate semnele de stutter, deoarece site-urile grele de mass-media, în special, încă aveau tendința de a fi destul de ciudate în locuri în care scrolling articole în sus și în jos.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016)
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran AMOLED
Pret avantajos
Con: Dimensiuni reduse

  • Design
  • Camera
  • Ecran
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More