Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016)

Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016), Dual SIM, 8GB, 4G, Black

0 164
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Design negru ca asemănător S7

Contra: Performanță mediocră
  Camera care nu iese în evidenta

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016), Dual SIM, 8GB, 4G, Black.

Samsung Galaxy J3 este un telefon accesibil, un fel de telefon pe care l-ați putea cumpăra cu ușurință pentru a evita semnarea unui contract care să dureze mai mult decât unele căsătorii. Acesta poate fi ieftin, dar încă include câteva caracteristici de vârf, cum ar fi un ecran OLED.

O experiență de vizualizare intensă
Noul model Galaxy J prezintă un panou frontal reproiectat, care arată grozav și care duce experiența de vizualizare la un nou nivel. Cu o margine complet neagră și mai subțire, de 4,56 mm, noua ramă vă oferă o experiență captivantă de ecran lat.

Minimalism confortabil
Cu o grosime de numai 7,9 mm și o lățime de 71,05 mm, modelul Galaxy J3 este vizibil mai subțire și mai compact decât oricând. Acesta beneficiază și de o margine îngustată până la 4,56 mm și o formă ergonomică, fiind astfel croit perfect pentru a fi ținut în mână.

Mai multă putere pentru baterie
Folosiți telefonul un timp mai îndelungat cu bateria nouă și îmbunătățită de 2600 mAh. Energia rămasă este prea putină? Nu este o problemă! Reduceți consumul bateriei cu Modul Ultra Power Saving.

Performante îmbunătățite
Echipat cu un procesor quad-core și cu o memorie RAM de 1,5 GB, înalta performantă se află acum la îndemâna dvs. Bucurați-vă de navigarea pe web, urmăriți videoclipuri și jucați-vă la viteze impresionante.

Smart Manager comod
Aplicația interactivă Smart Manager vă permite să monitorizați și să gestionați funcțiile esențiale ale dispozitivului cu doar câteva atingeri simple. Verificați nivelul bateriei, capacitatea de stocare, utilizarea memoriei RAM și starea securității – totul dintr-o singură privire.

Samsung Galaxy J3 are o baterie detașabilă de 2.600mAh, care este decentă având în vedere specificațiile telefonului. Cu toate acestea, am avut experiențe mixte în ceea ce privește rezistența sa.
În general, însă, am constatat că Samsung Galaxy J3 a consumat putere mult mai rapid decât rivalii, cum ar fi Moto G 3rd-gen sau Oppo F1. Majoritatea zilelor, am avut nevoie de o încărcare înainte de culcare.

Că reușește să se simtă ca o rudă a lui Galaxy S7 este minunat. Cu toate acestea, un CPU lent, afișajul enervant și performanța mediocră pur și simplu înseamnă că există opțiuni mai bune disponibile – chiar și la acest preț.


Galaxy J3

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J3 (2016), Dual SIM, 8GB, 4G, Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Design negru ca asemănător S7

Contra: Performanță mediocră
  Camera care nu iese în evidenta

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More