Telefon mobil Samsung Galaxy J5 2017 Dual Sim

Telefon mobil Samsung Galaxy J5 2017 Dual Sim, 16GB, LTE, Black

0 144
90%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J5 2017 Dual Sim, 16GB, LTE, Black.

Primul lucru pe care îl veți observa la noul Samsung Galaxy J5 este prețul său extrem de redus. În timp ce telefoanele emblematice precum Galaxy S8 sau iPhone 7 vin în continuare scumpe, Galaxy J5 vine pentru mai puțin de jumătate. În ciuda prețului scăzut, acesta dispune de un procesor Exognos 7870 de 1,6 GHz perfect, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare, extensibil prin microSD. Ecranul este un panou Super AMOLED de 5 in 720p, iar pe partea din spate există o cameră de 13 megapixeli, cu o camera de 13 megapixeli pe față.

Galaxiy J5 nu poate fi condamnat la partea estetică. La prima vedere, seamănă foarte mult cu telefoanele Samsung vechi, chiar până la poziționarea butonului și butonul de acasă din centru – care acum are dublă sarcină ca și cititor de amprentă.

Si cu toate acestea și veți observa unele modificări. Samsung a reușit să scape de ieșire în relief a camerei modelului de anul trecut, așa că camera din spate se află acum în același plan cu carcasa. Acum sta bine pe biroul tău și există mai puține riscuri de zgâriere a lentilei.

Afișajul Galaxy J5 de 1.280 x 720 îl diferențiază de alte telefoane low-cost. Această rezoluție sub-Full HD s-ar putea să fie redusă pentru un ecran de 5 inci, dar ceea ce îi lipsește în detaliu este mai mult , un ecran excelent Samsung Super AMOLED și este un ecran incredibil pentru preț.

Camera este o altă zonă care suferă adesea pe telefoane ieftine. J5 de anul trecut a fost dezamăgitor de o tendință de a supraexpune majoritatea imaginilor, iar pe hârtie modelul din acest an nu arata mult mai bine, având o rezoluție similara de 13 megapixeli, cu doar o mica apertura la f / 1,7. În uz, totuși, se dovedește a fi o îmbunătățire semnificativă față de modelul vechi.

Samsung Galaxy J5 actualizat face tot ce ai putea cere. Este un telefon performant și solid atunci când este pus unul lângă celălalt cu concurența, durata de viață a bateriei este excelentă, noul design este de top și camera sa este mult îmbunătățită față de efortul de anul trecut.


Galaxy J5

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J5 2017 Dual Sim, 16GB, LTE, Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
90%
Merita

Nota noastra

Pro Dual sim

  • Marime
  • Capacitate
  • Baterie
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More