Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2017)

Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Black

0 157
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Black.

Elegant prin definiție, modelul a intrat în runda a treia cu versiunea 2017 a Samsung Galaxy J7

Când stilul completează funcționalitatea. Proiectat cu o mare atenție la detalii, noul Samsung Galaxy J7 are un finisaj metalic uimitor, fără vreo proeminenta a camerei în timp ce ecranul de sticla 2.5D protejează afișajul de 5.5 inch Full HD pentru o durabilitate sporita.

Viata asa cum este

Camera principala de 13MP F1.7 face fotografii clare, cu detalii îmbunătățite, chiar și la la lumina scăzută, iar interfața intuitiva permite utilizarea cu o singura mana datorita butonului de declanșare în mișcare. Acum vei putea face fotografii în timp ce reglezi poziția telefonului sau încadrezi peisajul.

Arata perfect in orice cadru

Telefonul Samsung Galaxy J7 iti permite sa obții selfie-uri luminoase, chiar și în condiții de lumina scăzută datorita LED-urilor frontale și blițului. De asemenea, poți controla butonul declanșator prin gesturi simple ale mâinii.

Cu toata viteza inainte

Continua sa utilizezi aplicația la nivel optim. Datorita memoriei de lucru de 3 GB, și a capacității de stocare interna 16 / 32 GB și, Samsung Galaxy J7 asigura un răspuns rapid atunci când este solicitat.

Securitate personalizata

Samsung Galaxy J7 este construit cu un senzor de amprenta bazata pe atingere pentru ca tu sa te poți asigura ca datele tale sunt văzute numai de tine. De asemenea, poți utiliza aceasta metoda de protecție pentru a efectua plați mobile, conectare online și verificare a conturilor online.

Protecția datelor date personale e importanta

Folder-ul securizat al Samsung este o soluție de Securitate puternica, ce iți permite sa creezi un spațiu privat și complet criptat pentru a stoca și a ascunde conținut, cum ar fi fotografii, documente și fișiere de înregistrare vocala, sub un nivel suplimentar de protecție pe care doar tu îl poți accesa.


Galaxy J7

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Black
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
88%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More