Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max

Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max, G615FD, Dual Sim, 4GB RAM, 32GB, Black

0 192
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran full-HG
Pret
Camera
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Camera
  • Pret

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max

Galaxy J7 Max vine cu Smart Glow, care este un squarish care înconjoară camera din spate în spate. Smart Glow în jurul camerei vă oferă alerte pentru notificări atunci când sosesc.

Pentru Galaxy J7 Pro, Samsung promovează camera foto cu spate plat. Mi-a plăcut, de asemenea, noile benzi de antenă proiectate “U” de pe Galaxy J7 Pro, care adaugă cu siguranță atracția vizuală a telefonului.

Noile telefoane dual-SIM din seria J vin de asemenea cu un slot dedicat pentru cardul microSD, care ar putea deveni un plus bun la acest preț.

Samsung Galaxy J7 Max are un ecran full-HD de 5,7 inci și este alimentat de un SoC de 2.0 megapixeli MediaTek Helio P20 cu 1,6 GHz pereche cu 4 GB de memorie RAM și 32 GB de memorie încorporată. Telefonul folosește o baterie nedemontabilă de 3300mAh și suportă 4G cu VoLTE (cu suport pentru viteza de descărcare Cat 4).

Una dintre cele mai mari caracteristici ale noilor telefoane din seria J este Samsung Pay. Samsung Galaxy J7 Max va sprijini soluția de plată mobilă Samsung Pay a anunțată recent compania NFC. Compania sud-coreeană introduce și funcția Samsung Pay Mini, care poate fi văzută ca versiune “lite” a Samsung Pay. Noul Galaxy J7 Max debutează caracteristica Samsung Pay Mini, care poate fi utilizată numai pentru plăți online. Sumit Walia, Director Mobile Business, Samsung India, în timp ce vorbește cu Gadgets 360, a declarat că compania încearcă să aducă soluția de plată mobilă la mai multe dispozitive de ceva timp.

Explicând noua caracteristică Samsung Pay Mini, Walia a spus că vine cu toate clopotele și fluierul Samsung Pay minus capabilitatea “Tap & Pay” care este utilizată pentru a efectua plăți offline la terminalele PoS, deoarece este proiectată pentru telefoane cum ar fi Samsung Galaxy J7 Max care nu vine cu hardware-ul necesar pentru serviciul Pay.

Am observat că Galaxy J7 Max rulează fără probleme și nu aveam probleme să trecem de la o aplicație la alta. Telefoanele inteligente au fost receptive și la intrările touch.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecran full-HG
Pret
Camera
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Ecran
  • Camera
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More