Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max

Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max, G615FD, Dual Sim, 4GB RAM, 32GB, Black

0 163
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Capacitate de stocare mare
Con: Autonomia

  • Design
  • Ecran
  • Baterie

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Max

J7 Max este despre modul în care se simte telefonul, mai degrabă decât pe hârtie. În acest scop, are un design metalic unibody, rotunjit în apropierea colțurilor, dar mai mult sau mai puțin asemănător plăcii. Acesta se simte “premium”, mai mult decât Moto G5 Plus, este principalul concurent. Este construit solid, fără să fie vorba de scârțâiri sau crăpături. În ceea ce privește piața sub-20k, modelul Galaxy J7 Max se ridică astăzi la standardele industriei.

Are o amprentă mare și este destinat iubitorilor mari de telefon. Veți avea nevoie, de asemenea, buzunare mari pentru ao purta în jur, în timp ce mânerul dvs. va trebui să se deplaseze frecvent atunci când utilizați telefonul cu o singură mână. Din punct de vedere al designului și designului, Samsung Galaxy J7 Max nu este mai bun decât cel mai bun din această gamă, dar nici mai rău. Eu personal găsesc aspectul simplu, ceea ce nu este neapărat rău.

Butonul de alimentare este în partea stângă și cade sub degetul mare, atât timp cât aveți mâini medii și mari. Veți schimba mânerul pentru a ajunge la racheta de volum, care se află în jumătatea superioară a dreptului. Telefonul este ușor curbat în apropierea marginilor din spate, cu benzi de plastic stilizate pe partea superioară și inferioară. Butonul de senzor pentru senzor oval de senzor oval Samsung este pe partea din față, cu spate bazat pe atingere și taste recente de pe ambele părți.


Afișaj

Galaxy J7 Pro, ceva mai scump, are un panou de afișare AMOLED, ceea ce face să se întrebe de ce Samsung nu ar putea face același lucru și pe J7 Max. Acestea fiind spuse, compania utilizează una dintre celelalte tehnologii pentru panoul de 5,7 inch pe acest dispozitiv. Este un ecran TFT, folosind tehnologia Samsung PLS.


Autonomie

Caderea Samsung Galaxy J7 Max este datorită suportului MediaTek Helio P20. Chipset-ul este pur și simplu nu suficient de puternic pentru a prelua Snapdragon 625 sau omologii săi mai puternici. Galaxy J7 Max este un telefon lent și nu se simte la fel de ușor ca telefoanele de astăzi. La aproape Rs. 18.000, ar trebui să poți cumpăra ceva mai rapid.

Timpurile de încărcare ale aplicațiilor sunt ridicate, iar telefonul nu se simte suficient de receptiv pentru utilizarea obișnuită. Aplicații precum Facebook, Twitter și mulți alții se simt încet. Jocurile rulează la rate ale cadrelor redate, dar meniurile și timpul de încărcare din joc vor fi mai mari decât cele rezonabile. Jocuri precum Injustice 2 sunt frustrant din cauza cât de des trebuie să așteptați la un ecran de încărcare.

93%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Capacitate de stocare mare
Con: Autonomia

  • Design
  • Ecran
  • Baterie

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More