Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Prime

0 173
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Rezolutie mare
Camera performanta
Con: Design tipic

  • Design
  • Ecran
  • Camera
  • Pret

Review Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Prime

Samsung Galaxy J7 Prime vine cu același design vechi tradițional Samsung cu colțuri rotunjite. Nu există nicio abatere de la filozofia de design și poate fi confundată cu orice alt smartphone Samsung. Utilizarea excesivă a aceluiași design a făcut ca smartphone-urile smartphone-uri Samsung să fie neinteresante din perspectiva designului.

Galaxy J7 Prime folosește un plastic din partea din față, cu o spate metalică, care nu poate fi detașată, cu marginile din partea superioară și inferioară din plastic. În ciuda frontului din plastic, de sus și de jos, smartphone-ul ma surprins cu calitatea robustă a construcției. Nu au existat părți slăbite sau scârțâitoare, iar dispozitivul sa simțit solid, în ciuda faptului că era un telefon inteligent de valoare medie.

Zona superioară de pe față conține senzorul de proximitate, camera frontală și difuzorul pentru cască. În partea de jos se află butonul “Recente” din stânga, butonul “Acasă” din mijloc care include senzorul pentru amprentele digitale pentru a debloca rapid telefonul smartphone și butonul “Înapoi” din dreapta. Butoanele nu sunt iluminate în partea din spate și au inscripționate pictograme care elimină posibilitatea reprogramării acestora.

Dispozitivul folosește un buton de alimentare din partea superioară din partea dreaptă și butoanele de mărire și micșorare în partea stângă a telefonului smartphone. Mai mult decât atât, Galaxy J7 Prime include slotul SIM primar în partea din mijloc a părții din stânga a dispozitivului, cu porțiunea inferioară adăugând un slot separat pentru cartela SIM SIM și microSD.

Samsung Galaxy J7 Prime este echipat cu un chipset Samsung Exynos 7870 care are un procesor de octa-core tactat la 1.6GHz impreuna cu GPU-ul Mali-T830MP2. Telefonul smartphone este echipat cu memorie RAM de 3 GB și are o memorie internă de 16 GB împreună cu un slot dedicat microSD pentru a extinde stocarea de până la 256 GB. De asemenea, este dotat cu un ecran LCD de 5,5 inci Full HD LCD acoperit de Corning Gorilla Glass pe ecran.

Galaxy J7 Prime vine împreună cu un senzor de cameră de 13MP cu o diafragmă f / 1,9, autofocus și bliț cu LED-uri pe spate și un aparat de fotografiat frontal de 8MP cu o deschidere f / 1,9 pentru auto. Poate capta până la 1080p de filme Full HD.

 

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy J7 Prime
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Rezolutie mare
Camera performanta
Con: Design tipic

  • Design
  • Ecran
  • Camera
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More