Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge

Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32GB, 4G, Black

0 154
96%
Merita

Nota noastra

Pro: aspect si finisaj deosebite
manevrabilitate usoara
fluenta si viteza

Contra: merita un display mai mare, de 6 inch
nu e stabil in retelele wifi de 5, trece singur in cele de 2, 4

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32GB, 4G, Black.

Cat de departe crezi ca poate merge inovația?

Mai mult decât ți-ai putea vreodată imagina.
Revoluționăm felul în care vei trai experiențe și momente.
Depășim orice limitare pe care tehnologia o poate avea. E cea mai mare victorie a unui smartphone. Dintotdeauna.

Galaxy S7 edge

Am realizat progrese importante, depășind toate obstacolele. Am ținut cont de dorințele voastre. Îmbinând forma cu funcționalitatea, am introdus caracteristici pe care nu le-ați mai văzut niciodată pe smartphone-uri, dar care va vor deveni indispensabile.

Design

Nu am făcut niciun compromis pentru designul Galaxy S7 edge, astfel rezultând o experiență de utilizare unica. Caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Este pur și simplu o plăcere sa le utilizați.

Camera
In viata de zi cu zi întâlnim diferite condiții de iluminare, de aceea este important sa puteți face fotografii fără a fi nevoit sa va gândiți la lumina sau la lipsa acesteia. Indiferent dacă sunteți în mișcare sau suflați în lumânările de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 edge vor ieși clare și vii.

Jocuri
Experiența jocurilor pe mobil s-a îmbunătățit considerabil, deoarece Galaxy S7 edge vine echipat cu un centru de control special pentru jocuri și funcții, cum ar fi înregistrarea în timpul jocului.

Hardware
Fiind echipat cu procesor puternic, Galaxy S7 edge funcționează cursiv și rapid, gestionând toate datele suplimentare de pe cardul microSD în deplina siguranță. Deși bateria este de dimensiuni mai mari, încărcarea este chiar mai rapida.

Rezistenta la apa și la praf

Folosind materiale performante, am dezvoltat o metoda simpla, dar incredibil de eficienta de sigilare completa a componentelor interioare, menținând deschise porturile USB și mufele pentru caști. Nu veți mai avea nevoie de capace sau huse suplimentare.

Comenzi rapide

Ne gândim în mod constant la modalități de a va simplifica viata. De a va ajuta sa faceți lucrurile mai rapid. Cream metode prin care sa obțineți ceea ce doriți doar printr-o singura atingere. Iar aceste comenzi rapide va vor duce oriunde.

Samsung KNOX. Soluția de securitate dedicata de la Samsung oferă protecție permanenta împotriva programelor neautorizate fiind actualizata periodic. Un nivel suplimentar de securitate este furnizat de KNOX Enabled App, care izolează și criptează datele dvs.

Smart Switch. Telefoanele noastre sunt mai importante datorita fotografiilor, fișierelor și datelor aflate pe ele. Transferați tot ceea ce aveți nevoie din telefonul vechi pe Galaxy S7 edge cu aplicația Samsung Smart Switch. Este incredibil de ușor.
*Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de dispozitiv. Conectorul USB este inclus în cutie.


S7 Edge

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32GB, 4G, Black
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
96%
Merita

Nota noastra

Pro: aspect si finisaj deosebite
manevrabilitate usoara
fluenta si viteza

Contra: merita un display mai mare, de 6 inch
nu e stabil in retelele wifi de 5, trece singur in cele de 2, 4

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More