Telefon mobil Sony Xperia Z5

Telefon mobil Sony Xperia Z5, Dual Sim, 32GB, 4G, Black

0 129
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Sony Xperia Z5, Dual Sim, 32GB, 4G, Black.

Surprindeți momente pasagere cu focalizarea automată cea mai rapidă
Xperia Z5 vă oferă garanția că nu veți rata nicio ocazie foto extraordinară. Datorită focalizării automate hibride, acest telefon al nostru cu aparat foto rămâne un maestru în ce privește viteza și acuratețea. Fiind prevăzut cu 23 de megapixeli și cu un zoom de imagine 5x, Xperia Z5 poate surprinde chiar și cele mai trecătoare momente. Cu o claritate uimitoare. Din prima încercare.

Luminați noaptea
Tehnologia de la Sony pentru lumină redusă într-un telefon cu aparat foto
Magia nopții nu se pierde cu Xperia Z5. Având în dotare senzorul de imagine Sony din noua generație, puteți imortaliza superbele scene nocturne exact așa cum le vedeți. Fără zgomotul sau neclaritatea obișnuită.

Definiția frumuseții
Xperia Z5 are un design diferit pe care îl puteți simți. Un cadru metalic gravat cu precizie. O formă fină, simplificată. Și spatele din sticlă mată, fiind plăcut privirilor și fin la atingere.
Fiind impermeabil și etanș la praf, nu trebuie să mai amânați întâlnirile din cauza ploii
Precipitațiile fac parte din viață. La fel și scăparea de obiecte în chiuvetă sau băuturile vărsate. Xperia Z5 are designul impermeabil* remarcabil de la Sony și indicele de protecție IP68. Pentru că puțină apă n-ar trebui să vă strice ziua.
elefonul care știe că vă aparține

Butonul de pornire/oprire al smartphone-ului Xperia Z5 are senzorul nostru de amprentă recent integrat. Butonul este amplasat în mod intuitiv pe partea laterală a telefonului, pentru a putea să luați în mână telefonul și să-l deblocați în siguranță dintr-o singură mișcare.

Cum ar fi ca fiecare zi să aibă mai multe ore?
Faceți și mai multe cu autonomia bateriei de până la două zile
Xperia Z5 vă asigură energie de la bateria excepțională timp de până la două zile** la o singură încărcare. Ascultați mai multă muzică, vorbiți zile întregi și stați mai mult în aer liber fără să vă faceți griji. Când chiar aveți nevoie de un supliment, Xperia Z5 are capacități de încărcare rapidă, care asigură o zi întreagă de energie în plus la o încărcare de numai 45 minute.


Xperia Z5

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Sony Xperia Z5, Dual Sim, 32GB, 4G, Black
Scorul Acordat
41star1star1star1stargray
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More