Telefon mobil Wink Glory SE

Telefon mobil Wink Glory SE, Dual SIM, 8GB, Black.

0 359
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Este un telefon foarte ieftin
Contra: Piesele nu sunt de ultima generatie

  • Rulare
  • Design
  • Pret

Review Telefon mobil Wink Glory SE, Dual SIM, 8GB, Black.

Chiar dacă specificațiile tehnice nu sunt de ultima generație, configurația telefonului Wink Glory SE se regăsește pe o grămadă de telefoane din gama se de preț, începând cu procesorul MediaTEK MT6582M un Quad Core ce rulează la 1300 Mhz și pana la ecranul de 5″ cu rezoluția 960 x 540, un qHD IPS.

Performantele tehnice ale Wink Glory SE sunt asigurate de procesorul Dual Core tactat la o frecventa de 1.0 Ghz, memoria RAM DDR3 de 1 Gb și spațiu de stocare de 8 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atașarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Rulează cu succes sistemul de operare Android 4.4.3 KitKat.

Wink Glory SE este un Dual SIM ieftin ca preț dar cu caracteristici de invidiat ce ridica un pic ștacheta deasupra multor alte modele din clasa sa. Arata bine și ca aspect fiind realizat dintr-un policarbonat rezistent, plăcut la atingere ce nu lasă amprente și cântărește aproximativ 130 de grame. Dispune de un display wide IPS ce măsoară în diagonala 5 inchi si suporta o rezoluție qHD de 854 x 480 pixeli cu 16 milioane de culori. Tehnologia IPS oferă unghiuri mari de vizualizare, acest smartphone Wink Glory SE reprezintând combinația ideala intre rezistenta și rafinament.

Revenind putin la procesor, el este lansat în 2013, procesor pe 32 bit, 4x ARM Cortex-A7 MPcore – 512 KiB procesor ce suporta un display cu o rezoluție maxima de 960 x 540, fix ca în cazul acestui terminal.Camera foto principala este de 8MP ce poate înregistră la rezoluție FHD, cea secundara este de 2MP, sistemul de operare este un Android 4.4.2 KitKat, un DualSIM 3G cu acumulator de 2000 mAh, 1GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Camera foto principala are un senzor de 5 Mp si este dotata cu blitz iar cea secundara este de 2 MP.
Acumulatorul de 1900 mAh iți va asigura o autonomie sporita de pana la 2 zile în condiții de utilizare medie.


Wink Glory SE

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Wink Glory SE
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
87%
Merita

Nota noastra

Pro: Este un telefon foarte ieftin
Contra: Piesele nu sunt de ultima generatie

  • Rulare
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More