Telefon mobil Xiaomi Mi Max 2

Telefon mobil Xiaomi Mi Max 2, Dual Sim, 4GB, 64GB, 4G, Negru

0 155
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Xiaomi Mi Max 2, Dual Sim, 4GB, 64GB, 4G, Negru.

Mi Max 2 este unul dintre cele mai mari telefoane disponibile pe piață în momentul de față, iar acest lucru este vizibil imediat ce l-ai scos din cutie, este uriaș! Dacă treci peste faptul că este greu de ținut într-o singură mână, cu siguranță o să fii impresionat de design, pentru că acesta este similar cu cel de la iphone 7, în special datorită modului în care au ales să integreze antenele pentru semnal de pe spate iar laturile sunt acum rotunjite. Pentru un telefon care costă în jur de 200$, pot să spun că arată extrem de bine.

Finisajele sunt la nivelul Xiaomi, cu îmbinări de calitate și materiale premium. În plus, ca și în cazul lui Mi 6, Mi Max 2 este un smartphone solid, care integrează toate porturile și butoanele într-un mod simetric. Asta înseamnă că nu vom găsi portul USB Type-C pe centru, iar grila pentru difuzor într-o parte, așa cum se întâmplă în cazul telefoanelor Huawei sau Samsung. Apreciez aceste mici detalii.

Este un terminal subțire și destul de ușor (nu depășește cu mult 200 de grame), însă chiar și așa, rămâne greu de ținut într-o mână. Îmi place foarte mult că nu au renunțat la mufa pentru căști, dar și pentru că are cameră foto integrată la nivelul carcasei. Senzorul de amprente este amplasat pe spate, însă din cauza dimensiunilor foarte mari ale telefonului, acesta este destul de greu de accesat, cel puțin pentru mâinile mele. Dacă ai palmele mai mari, posibil să nu fie chiar o problemă.

Din dotările acestuia nu lipsește nici senzorul IR, care îți va permite să îl folosești pe post de telecomandă pentru diverse aparate electronice și electrocasnice din casă. Per total, la nivel de aspect și design, consider că arată mult mai bine decât generația anterioară.
Dacă ești genul care urmărește serialele pe telefon, atunci clar Mi Max 2 este pentru tine. Cu o diagonală de 6.44 inci și rezoluție maximă 1920×1080 pixeli, aproape că nu mai ai nevoie de laptop sau tabletă. Ecranul este unul IPS cu o densitate a pixelilor de 342ppi. Fiind destul de mare, mi-ar fi plăcut ca și rezoluția să fie minim FullHD+, însă știu că acest lucru s-ar fi tradus prin costuri mai ridicate.

Imaginile afișate sunt clare, iar culorile vibrante. De asemenea, și unghiul de vizualizare este unul foarte bun. Cred că ecranul este cel clasic pe care îl găsim cam la orice telefon Xiaomi din zona de mijloc, deci nu dezamăgește. Conform producătorului, acesta este protejat Corning Gorilla Glass 3, deci ar trebui să fie rezistent și împotriva micilor zgârieturi ce-și pot face apariția de-a lungul timpului. Totuși, o folie de protecție nu cred că strică.

Sunetul este stereo, avem un difuzor în partea de jos, lângă conectorul USB Type-C, și difuzorul clasic folosit și pentru apeluri. Calitatea audio este foarte bună, se aude suficient de tare și nu distorsionează la volum maxim. Nu are prea mult bass, însă dacă vrei ceva mai puternic, îți poți lua o boxă externă. În căști sunetul este foarte bun, l-am testat atât cu căști clasice prin portul jack, cât și cu căști USB Type-C.


Mi Max 2

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Xiaomi Mi Max 2, Dual Sim, 4GB, 64GB, 4G, Negru
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Dual sim

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More