Televizor curbat Smart Samsung, UE55K6300

Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD

0 127
98%
Merita

Nota noastra

Samsung Curved TV furnizeaza o calitate a imaginii mai largă, mai clara si mai profunda, pentru o experiență de vizionare captivantă.

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret 3049

Review Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD


Un ecran de înaltă calitate, accesul la îndemână  la o mulțime de caracteristici și un design minunat contribuie la transformarea modelului UE55K6300 într-unul  dintre cele mai atrăgătoare televizoare curbate de pe piață.

Mai bine, prețul modelului UE55K6300 este foarte rezonabil, având în vedere specificațiile și dimensiunea sa – vă veți strădui să găsiți un alt televizor de acest calibru în această gamă de prețuri!

Samsung UE55K6300 are o dimensiune impresionantă de 139 cm și vine cu un ecran Full HD, la care este o placere sa vizionati filme mulțumită utilizării tehnologiei Wide Color Enhancer. Fiind un televizor inteligent, poate accesa direct internetul și permite utilizarea a diverse funcții și aplicații.

Ca televizor curbat, UE55K6300 oferă un nou nivel de imersiune, care este îmbunătățit prin utilizarea tehnologiei Auto Depth Enhancer. Conexiunile cu alte dispozitive pot fi ușor realizate cu 3 porturi HDMI și 2 porturi USB.

Ca televizor Full HD (1080p), imaginea de pe ecran este una de vibranță și claritate. Datorita tehnologiei cu iluminare din spate, cu LED, nu trebuie să vă faceți griji nici despre calitatea imaginii lipsită de luminozitate.

Calitatea imaginii oferă detalii imense și există tehnologii diferite care contribuie la imaginea incredibilă oferită de UE55K6300. De exemplu, tehnologia Wide Color Enhancer permite o îmbunătățire drastică a calității imaginii prin utilizarea unui algoritm unic al televizoarelor Samsung.

De asemenea, Ultra Clean View analizează semnalele care ajută la eliminarea zgomotelor detectate din afara, îmbunătățind calitatea vizionarii .

 Ca televizor curbat, UE55K6300 oferă o imersie mai bună și o adâncime mai bună. Utilizarea tehnologiei Auto Depth Enhancer permite afișarea unei imagini mai clare și mai largi, profitând pe deplin de curbura ecranului. Acest lucru este realizat prin adăugarea de straturi contrastante în întreaga imagine, care sporesc în continuare adâncimea sa. Televizoarele curbate sunt cu mult mai bune cu cât dimensiunea lor este mai mare, iar ecranul generos de 139 cm vă ajută în acest sens!

Orice televizor modern ar fi in lipsa foarte mult dacă nu ar avea o tehnologie inteligentă. Samsung este în mod clar conștient de acest lucru, deoarece s-a asigurat că UE55K6300 nu este doar un televizor inteligent, ci unul care are acces la o serie de caracteristici fantastice.

Samsung Smart Hub este un program care face navigarea prin diferitele caracteristici ale UE55K6300 o floare la ureche. Aici veți găsi acces la aplicații populare, cum ar fi Netflix, YouTube și chiar Facebook.În plus, puteți să accesați direct internetul și să navigați pe oricare dintre site-urile dvs. preferate.

Puteți chiar să vizualizați toate acestea în timp ce vă uitați la programele TV preferate, iar interfața pentru Smart Hub nici nu ar putea fi mai ușor de utilizat !

Samsung UE55K6300 poate oferi chiar și acces la jocuri.  Aplicația Gamefly oferă acces la diverse jocuri care oferă ore nelimitate de distracție, cu jocuri potrivite pentru copii de toate vârstele.


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Samsung Curved TV furnizeaza o calitate a imaginii mai largă, mai clara si mai profunda, pentru o experiență de vizionare captivantă.

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret 3049

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More