Televizor LED Curbat Smart Samsung, 55MU9002

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD

0 304
98%
Merita

Nota noastra

Un ecran curbat ce ofera o experienta ca la cinema!

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret 8800

        Review Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD


Noul televizor LED Smart Samsung 55MU9002 vine cu un design modern si foarte elegant, ecran curbat de 138 centimetri (cu tehnologia LED, rezolutie nativa 4K si suport continut video HDR), un sistem stereo 2.1 de maxim 40 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare Tizen de la Samsung, un tuner digital incorporat (Twin Tuner), o functie monitor, un media player USB si multe altele. Acesta se evidenteaza prin rezolutia 4K nativa si suport pentru continut video HDR, care utilizeaza un ecran LED standard, acesta fiind disponibil la un pret redus fata de  modelele QLED cu aceeasi diagonala. In plus, noul televizor MU 9 de la Samsung ofera, de asemenea, un design de 360 de grade si fara margini pe 3 laturi, un ecran curbat si destul de mare pentru o experienta superioara de vizionare 4K, un sistem audio de buna calitate pentru un sunet puternic si foarte captivant, precum si mai multe functii Smart pentru un acces intuitiv la o lume noua de divertisment.

      Televizorul Samsung 55MU9002 este un smart TV  de tip LED cu ecranul curbat, care face parte din gama 2017 și deține funcția de monitor. Acesta are capacitatea de a oferi detalii clare, oferite de tehnologia HDR1000/Extreme, spectacole pline de viață și culoare oferite de tehnologia Dynamic Crystal Color, un contrast maxim prin reducerea reflexiilor sau de trecerile line dar în același timp rapide cu tehnologia Motion Rate 240.

      Televizorul LED Smart Samsung 55MU9002 impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale Smart de ultima generatie, pentru a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet, prin intermediul noului procesor Quad-Core si a noului sistem de operare Tizen de la Samsung.


Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Un ecran curbat ce ofera o experienta ca la cinema!

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret 8800

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More