Televizor LED LG Smart TV 70UK6950PLA

Televizor LED LG Smart TV 70UK6950PLA Seria UK6950PLA 177cm argintiu 4K UHD HDR

0 272
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED LG Smart TV 70UK6950PLA Seria UK6950PLA 177cm argintiu 4K UHD HDR.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

LG Smart TV 70UK6950PLA O nouă profunzime a detaliilor.

Rezoluția ULTRA HD 4K este de patru ori mai mare decât cea a Full HD care produce claritate strălucitoare și detalii vii, uimitoare, chiar și atunci când sunt văzute aproape. Acest nivel de detaliu este foarte potrivit pentru divertismentul modern la domiciliu, sport și jocuri de noroc; imaginile rezultate vor redefini experiența dvs. de vizionare.

Ultimele noastre inovatii Ultra HD sunt integrate în panoul unic IPS 4K, ceea ce înseamnă că divertismentul dvs. este vizibil din orice unghi fără distorsiuni.

Pentru a sustine procesarea avansată a imaginilor necesare pentru imagini luminoase si clare de 4K, există 4 nuclee de putere de procesare disponibile în inima acestui televizor LG. Un creier rapid si puternic pentru a vă asigura că aveti cea mai bună imagine posibilă.


70UK6950PLA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED LG Smart TV 70UK6950PLA
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More