Televizor LED LG Smart TV OLED65C8PLA

Televizor LED LG Smart TV OLED65C8PLA Seria C8PLA 164cm gri-negru 4K UHD HDR

0 162
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED LG Smart TV OLED65C8PLA Seria C8PLA 164cm gri-negru 4K UHD HDR.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Negru perfect. Contrast spectaculos. Nuanța perfectă de negru evidențiază contrastul vast care oferă multe posibilități. Acest nivel de contrast uimitor adaugă profunzime la toate culorile, dezvăluie detalii și texturi de imagini pentru o experiență cinematică.

OLED65C8PLA Procesorul inteligent α9 Procesorul inteligent α9 (Alpha9) este optimizat pentru LG OLED TV. Claritate cu detalii excepționale, culori intense și profunzime îmbunătățită sunt prezentate pe fiecare imagine cu ajutorul procesorului inteligent α9. *Procesorul Intelligent α9 este disponibil pe toate modelele OLED 2018 cu excepția lui B8. Cinema HDR, furnizând viziunea regizorului HDR Cinema LG livrează viziunea regizorului deoarece suportă majoritatea formatelor HDR.

Bucură-te în propriul cămin de o experiență cinematică autentică împreună cu Dolby Vision și Advanced HDR de la Technicolor, precum și de HDR10Pro și HLG Pro. *HDR10 Pro și HLG Pro sunt soluțiile HDR brevetate ale LG OLED65C8PLA care procesează dinamic semnalul HDR cadru după cadru, utilizând configurarea dinamică îmbunătățită a tonurilor. Dolby Atmos® Sunet cinematic acasăDolby Atmos® creează conținut audio puternic, fluid, care pare să circule peste tot în jurul tău, chiar și în spațiul superior, capturând mișcarean fiecărui obiect.

Cu ajutorul Dolby Vision se obține o experiență cu adevărat cinematică. * Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. Dolby Vision este o marcă comercială a Dolby Laboratories. O combinatie perfecta pentru orice decor Un televizor care adaugă mai mult stil la spațiului casei tale. LG OLED TV duce designul casei tale la următorul nivel.


OLED65C8PLA

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED LG Smart TV OLED65C8PLA
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More