Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD

0 89

Review Televizor LED Smart LG, 146 cm, 58UH635V, 4K Ultra HD

 

ColourPrime Pro
Frumusețea ascunsă vine în viață. Combinând cele mai noi inovații în pachete de culori și tehnologia de filtrare a luminii, ColorPrime Pro oferă o gamă mai largă de spectru de culori. Ceea ce vizionați este mai vibrant și mai viu cu culori și nuanțe pe care niciodată nu știați că ați existat.

 

ULTRA Luminance
Extindeți intervalul de contrast cu ULTRA Luminance. Bucurați-vă de alburi strălucitoare și de negru mai negru, datorită tehnologiei locale de diminuare, care ridică cele mai strălucite scene la nivele noi strălucitoare și cele mai întunecate umbre la viață.

 

 

Unghi de vizualizare larg
Datorită naturii afișajului, imaginea de pe ecran își păstrează integritatea din orice unghi de vizualizare. Acest lucru vă permite să vă bucurați de o culoare dinamică și vibrantă de la fiecare scaun din cameră.

 

 

Cartografierea culorilor 3D
Cartografia cu culori 3D exprimă o culoare reală prin algoritmul de cartografiere 3D Gamut. Minimizează denaturarea culorii, permițând spectatorilor să se bucure de o culoare deosebit de naturală.

 

 

Reglarea locală
Blocarea locală ajustează lumina divizând ecranul TV în mai multe blocuri. Deoarece lumina este controlată independent în fiecare bloc, detaliile sunt clar exprimate în fiecare zonă a ecranului. Acest lucru permite spectatorilor să se bucure de negru mai profund și imagini clare și clare.

 

Design metalic
Proiectat cu design deosebit. Un material metalic este înfășurat în jurul televizorului dvs., asigurând o construcție la marginea tăierii. Această carcasă elegantă adaugă o notă modernă oricărei camere de zi.

 

ULTRA Surround
Sunetul surround ULTRA permite difuzoarelor convenționale cu două canale să funcționeze ca difuzoare virtuale cu șapte canale. Adăugarea tehnologiei de sunet ULTRA Surround maximizează experiența de vizualizare de 4K.

90%
Merita

Nota noastra

Pro:Sistemul audio este unul performant,ofera o sonorizare foarte buna datorita sistemului ULTRA Surround

  • Usor de curatat
  • Priza la cablu
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret recomandat:3449 lei

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More