Televizor QLED Curbat Smart Samsung 65Q8C

Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD

Smart Hub Vedeți totul într-un singur loc. One Depth adună o varietate de conținut pentru tine pe un singur ecran. Obțineți acces ușor la diferiți furnizori de conținut și consultați previzualizările miniaturilor înainte de scufundări.
0 233
96%
Merita

Nota Noastră

Un televizor bun, luminos, adresat celor care prefera imagini vibrante si cristaline.

  • Dimensiune
  • Video
  • Audio
  • Design
  • Pret

Descoperiți următoarea inovație în televizor și vedeți culoarea într-o lumină complet nouă cu televizorul QLED 65Q8C de la Samsung.

Caracteristici cheie

Tehnologia Quantum Dot a Samsung 65Q8C de înaltă tehnologie oferă un volum de culoare de 100%.
65Q8C poate oferi imagini clare cu contrast impecabil în aproape orice mediu de iluminare.
Ecranele High Dynamic Range ajută la descoperirea viziunii originale a regizorului.
Televizorul Samsung 65Q8C QLED vă aduce designul cu 4 fețe fără brăzdare, care vă oferă o experiență de vizionare cu adevărat imersivă.
Curbarea optima a modelului 65Q8C te atrage cu eleganta, oferindu-ti o estetica de design ca nici un altul.
Simplificați divertismentul dvs. cu ajutorul telecomenzii Premium One și controlați dispozitive compatibile conectate cu un singur receptor.
Găsiți divertismentul preferat într-un singur loc, cu servicii de streaming, TV și dispozitivele conectate colectate la Smart Hub.

QLED. Următoarea inovație în televiziune.
Pur și simplu incomparabil. Tehnologia Quantum Dot de înaltă tehnologie oferă un volum de culoare perfect 100 %1, cu ajutorul unui material din aliaj inovator. O experiență de vizualizare în afara acestei lumi, care nu dispare niciodată. Reuniunea perfectă a stilului și a tehnologiei.

65Q8CQ Color
Descoperiți o lume a volumului de culori care vă va schimba gândirea în privința televizoarelor. Gama larga de culori a lui Q8C este aproape imbatabila, iar odata ce vezi lumea reala pe un QLED, nu vei mai fi niciodata la indemana.

 

 

Q Contrast
Q8C oferă o vizionare fenomenală cu mai multe profunchiuri și contraste mai îndrăznețe. Indiferent de ora din zi, fii fascinat de intensitatea fiecărei scene în orice mediu.

 

 

 

 

Q Unghiul de vizualizare
Spuneți la revedere distorsiunile de culoare. Bucurați-vă de aceeași experiență de vizionare oriunde în spațiul dvs. Cu culorile vii ale lui Q8C și unghiurile minunate de vizionare, fiecare scaun este un loc minunat.

 

 

 


Ia-l cu transport gratuit de aici.

Pentru cel mai bun pret la Promotie, Click aici.


Se potrivește perfect
Frumusețea simplității și a sofisticării moderne. Indiferent dacă este așezat pe un suport sau pe perete, spatele neted și perfect finisat al lui Q8C, fără fire vizibile, este pur și simplu superb.

 

 

Spate simplu
Plasați televizorul oriunde. Designul spate perfect curat înglobează cabluri în interiorul standului elegant. Simplitate simplă, chiar din spate.

 

 

Design fara rosturi 360 °
Design permanent, perfect pentru orice decor. Imersiune impecabilă, fără nici un cadru vizibil. Un design rafinat și minimalist din metal. Nu există nimic asemănător.

 

 

Toate cele 4 laturi fara margini sau rosturi.
Vedeți lumea prin propriul spațiu. Fără rosturi pe toate cele 4 laturi, obțineți o experiență de vizionare cu adevărat imersivă. Vezi scenele vii înaintea ochilor tăi.

 

 

Design complet metalic
Q8C-ul curat și neted al tuturor spațiilor metalice se amestecă frumos oriunde în casa ta.

 

 

 

Ecran curbat
Frumos curbată pentru o vedere fenomenală. Curbarea optima a modelului Q8C te atrage cu eleganta, oferindu-ti o estetica de design ca nici un altul.

 

 

Mai deștept decât oricând
Acum chiar vă puteți odihni și vă puteți bucura.

 

 

 

 

O telecomandă
Obțineți controlul final în palma mâinii. Controlați toate dispozitivele conectate cu o singură telecomandă. Cu ajutorul funcției de control vocal, nu va mai trebui să treci din nou prin canale.

 

 

Smart Hub
Vedeți totul într-un singur loc. One Depth adună o varietate de conținut pentru tine pe un singur ecran. Obțineți acces ușor la diferiți furnizori de conținut și consultați previzualizările miniaturilor înainte de scufundări.
Detectarea automată
Găsiți și recunoașteți mai repede toate dispozitivele conectate. Televizorul QLED afișează automat numele dispozitivelor și face toate selecțiile de intrare un briza.

 

 

Vizualizare inteligentă
Conectați telefonul mobil la ecranul dvs. mare și bucurați-vă de conținutul dvs. Și cu aplicația Smart View, puteți controla fără probleme totul de la telefonul mobil.
Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
96%
Merita

Nota Noastră

Un televizor bun, luminos, adresat celor care prefera imagini vibrante si cristaline.

  • Dimensiune
  • Video
  • Audio
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More