Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6402

0 101
88%
Merita

Nota noastra

Pro:imaginea este fantastica datorita sistemului 4k UHD Up-Scaling
Contra:cu siguranță nu este suficient de bun pentru vizionarea filmului fără un sistem de sunet sau sistem home cinema.

  • Usor de curatat
  • Cablu la priza
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

65KU6402Review televizor LED Smart Samsung,163 cm,4K Ultra HD 65KU6402


Experiența unică UHD a Samsung 65KU6402 vă aduce mai aproape de acțiune. Bucurați-vă de imagini extraordinare de clare și o claritate uimitoare datorită tehnologiei inovatoare UHD Upscaling de la Samsung 65KU6402. Convertește conținutul de rezoluție inferioară – cum ar fi televiziunea live – la un nivel de detaliu de patru ori mai bun decât Full HD.


65KU6402Televizorul 65KU6402 și dispozitivele mobile sunt perfect sincronizate.

Funcția Samsung Easy Sharing facilitează partajarea conținutului între televizor și mobil. Fie că este vorba de un videoclip distractiv, fie de faptul că trebuie să vezi emisiunea TV Samsung Smart TV 65KU6402 preia semnalul când dispozitivul este aproape și redă perfect conținutul perfect pentru ecranul mare. Ea funcționează și invers, astfel încât să vă puteți mișca în jurul casei dvs. în timp ce vizualizați conținutul dvs. preferat de pe dispozitiv.


Performanță puternică Quad Core:65KU6402
Datorită unui procesor puternic Quad Core, televizorul dvs. Samsung Smart oferă performanțe îmbunătățite. Bucurați-vă de multitasking mai rapid și comutați între conținut și navigarea pe web. De asemenea, veți observa o experiență mai ușoară atunci când interacționați cu televizorul.


Cele mai bune filme Ultra HD și emisiuni TV la cerere.65KU6402
Explorați o gamă largă de conținut UHD uimitor de la Amazon Prime Instant Video și Netflix. Aplicațiile ușor de utilizat vă oferă posibilitatea de a accesa cele mai recente filme și emisiuni TV Ultra HD, inclusiv câștigătorul premiului Globul de Aur Transparent, Mozart In The Jungle & Bosch de la Amazon Instant Video, Casa de Carduri și Daredevil de la Netflix. Înscrieți-vă pentru o încercare gratuită de 30 de zile de la Amazon Prime Instant Video sau Netflix utilizând televizorul dvs. Samsung Smart și bucurați-vă de divertismentul preferat, așa cum nu l-ați văzut niciodată înainte.
Pentru a afla mai multe despre alte filme și emisiuni Ultra HD de la Amazon Instant Video și Netflix, faceți clic aici pentru a vizita pagina Samsung TV Apps.
Cele mai bune filme Ultra HD și emisiuni TV la cerere


 

Experimentați rezoluția reală 4K UHD

Toate televizoarele Samsung UHD sunt compatibile cu standardele Digital Europe UHD, asigurându-vă că veți avea experiențe uimitoare în detalii UHD.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Samsung 65ku6402
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
88%
Merita

Nota noastra

Pro:imaginea este fantastica datorita sistemului 4k UHD Up-Scaling
Contra:cu siguranță nu este suficient de bun pentru vizionarea filmului fără un sistem de sunet sau sistem home cinema.

  • Usor de curatat
  • Cablu la priza
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More